Simona Halep i-a impresionat pe americani! Uite cum a răspuns la un interviu primit pe mail

Articol de GSP vineri, 31 iulie 11:43

Simona Halep a reuşit să îi uimească pe jurnaliştii americani, găsind cel mai inedit mod de a răspunde unor întrebări primite pe mail.



Chiar dacă suntem în era tehnologiei, marea sportivă a ales să scrie de mână răspunsurile şi să trimită fotografiile. Prin această metodă, Simona a reuşit să provoace zâmbete.

Întrebările i-au fost adresate chiar de organizatorii turneului New Haven. "În loc să tasteze pur şi simplu răspunsurile, ea a ales să le scrie de mână!", a transmis site-ul oficial al turneului de la New Haven.

Halep a fost întrebată ce aşteptări are de la acest turneu. Iată şi răspunsul: "Turneul de la New Haven este foarte important pentru mine, l-am câştigat în 2013. Nu m-am descurcat atât de bine anul trecut, aşa că aş fi încântată să am o evoluţie mai bună acum. Turneul în sine e foarte bine organizat şi îmi plac şi locurile de cumpărături ş restaurantele de acolo", a scris Simona.

Halep le-a mai spus organizatorilor că îi place să pregătească clătite, dar că cel mai mult îi place să mănânce salată de vinete.

 Simona Halep i-a impresionat pe americani! Uite cum a răspuns la un interviu primit pe mail