Şi-a dat seama că soţul o înşală » Ce i-a făcut amantei este de neimaginat!

Articol de GSP joi, 10 august 09:54

Ly Chanel, o femeie în vârstă de 23 de ani care era însărcinată a descoperit că soţul ei era infidel. Aceasta a declarat că a început să bănuiască faptul că soţul ei, Chien Keo, o înşela, atunci când a văzut că acesta lipsea foarte multe ore de acasă.



Femeia a apelat la patru prietene şi, împreună, l-au urmărit pe Chien Keo, care a mers într-un hotel din Vietnam unde s-a întâlnit cu amanta, o tânără din provincie.

După ce bărbatul a plecat de la hotel, cele cinci femei au intrat peste amantă, pentru a-i da o lecţie. După ce au intrat cu forţa în cameră şi au prins-o pe amantă, cele patru prietene au ţinut-o, iar Ly Chanel a scos dintr-o geantă mai mulţi ardei chili, foarte iuţi, pe care i-a băgat amantei în vagin, provocându-i dureri îngrozitoare. Mai mult decât atât, cele cinci femei i-au făcut poze amantei şi le-au publicat pe reţelele de socializare.

Deocamdată, victima nu a făcut plângere la poliţie, însă mai mulţi avocaţi au declarat că Ly Chanel poate avea probleme serioase dacă amanata o va reclama.

 Şi-a dat sema că soţul o înşeală. Ce i-a făcut amantei este de neimaginat!