Secretul unei vieți lungi: uită-te la poze cu sâni și însoară-te după 25 de ani!

Articol de GSP marti, 28 martie 09:30

Există multe persoane care își doresc să trăiască până la adânci bătrâneți și încearcă să își dea seama ce să facă pentru a atinge o vârstă venerabilă.



Pentru bărbați, speranța de viață medie actuală este de 76 de ani, cu cinci ani mai mică față de cea a femeilor. Pentru cei care își doresc să trăiască mai mult, New York Post a prezentat un studiu, preluat de la ”Medical Daily”, care ne arată cinci moduri prin care ne putem prelungi durata de viață.

  1. Uită-te la sâni. Fie la poze cu ei, fie în mod real. Asta produce o stare de spirit pozitivă care, în esență, ajută oamenii să trăiască mai mult. Studiul arată că o gândire pozitivă are un efect puternic asupra alegerilor de sănătate.
  2. Fă mai mult sex! E bun pentru corp, minte și suflet. Acest act reduce rata mortalității cu 50% datorită eliberării serotoninei din corp.
  3. Fii responsabil! Având grijă de tine, ai grijă și de viața ta.
  4. Căsătorește-te, dar după 25 de ani. Potrivit unui studiu realizat la Harvard pe 127.000 de americani, bărbații care s-au căsătorit după această vârstă au trăit mai mult.
  5. Fă copii! Există o vorbă: ”întâi te îndrăgostești, apoi te căsătorești și faci un copil”. Se pare că această vorbă chiar este secretul unei vieți lungi.