Sean Penn a uluit pe toată lumea! S-a ascuns în duba unui prieten și a făcut interviu cu cel mai temut traficant din lume!

Duminica, 10 Ianuarie 2016

Narcotraficantul Joaquin "El Chapo" Guzman a dat un interviu actorului Sean Penn în octombrie, în perioada în care se ascundea de poliția mexicană, scrie revista Rolling Stone.Interviul pentru Rolling Stone a fost făcut într-o întîlnire de 7 ore, care a fost urmată de diverse întrebări adresate prin telefon și video. Penn a fost ajutat de actrița mexicană Kate del Castillo pentru a ajunge la șeful cartelului Sinaloa, unul dintre cei mai temuți lideri ai cartelurilor de droguri din lume.

[Citește aici interviul lui Sean Penn (în engleză)]

Departamentul de Justiție al Statelor Unite ale Americii a refuzat să comenteze dacă interviul lui Sean Penn a ajutat în vreun fel autoritățile să dea de El Chapo.

Sean Penn a zburat cu avionul pînă în Mexic, acolo unde s-a ascuns în mașina unui prieten, care l-a dus la locația unde se ascundea traficantul.

Guzman a fost prins zilele trecute și este foarte probabil ca autoritățile să-l predea americanelor, după ce s-a dovedit în numărate ocazii ca Mexicul nu poate să-l oprească să evadeze.