S-a căsătorit fără să îşi vadă aleasa, apoi a băgat imediat divorţ. Motivul a fost halucinant!

Articol de GSP joi, 21 iunie 09:44

Un bărbat din India a depus cererea de divorț, imediat după nuntă, după ce a descoperit că femeia cu care s-a căsătorit şi care purta voal, vorbea ca un bărbat.



Soțul a spus că nu și-a văzut soția înainte de ziua nunții, pentru că purta un voal. De asemenea, el nu a vorbit cu ea, deoarece ceremonia a fost aranjată prin intermediul rudelor.

Femeia a purtat un voal în timpul nunții, așa că bărbatul nu i-a putut vedea faţa decât după căsătorie. Bărbatul a povestit că vocea soţiei i s-a părut ciudată încă de la început, însă la o săptămână după nuntă, a observat că îi creştea... barbă.

În faţa instanţei, femeia a spus că are aceste probleme din cauza hormonilor. De asemenea, ea a afirmat că a fost abuzată fizic și psihic și că soțul ei nu are motive întemeiate pentru divorț şi că încearcă să o dea afară din casă.

Un judecător a respins cererea de divorț, spunând că motivele prezentate nu sunt suficiente pentru a desface căsătoria. De asemenea, judecătorul a menționat că soțul a fost absent de la mai multe ședințe de judecată, împreună cu avocatul său.