S-a aflat cauza morții fiicei lui Whitney Houston

Bobbi Khristina ► Foto: people.com (Bobbi Khristina ► Foto: people.com)

Luni, 07 Martie 2016

Un judecător al unui tribunal superior din SUA a decis să suspende interdicția de a face publice rezultatele autopsiei lui Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston și Bobby Brown. Aceasta a murit în iulie 2015 după mai multe luni în comă.Chiar de curând, medicii legiști din Fulton (Georgia) au spus că Bobbi Khristina a decedat din cauza intoxicării cu un amestec de droguri și a pneumoniei, precum și a leziunilor creierului provocate de scufundarea în apă.

Rezultatul autopsiei era pus sub sigiliu din septembrie, când un alt tribunal a decis că difuzarea acestui material ar putea constitui un pericol pentru martori și compromite ancheta.

Bobbi Kristina, singurul copil al cuplului de cântăreți Bobby Brown și Whitney Houston, a murit la 26 iulie 2015 după ce s-a aflat mai multe lui în comă indusă. Tânăra a fost găsită zăcând inconștientă în cada apartamentului în care locuia cu iubitul său Nick Gordon.

Membrii familiei Brown l-au acuzat pe Gordon de abuz fizic și de retragerea neautorizată de bani din contul bancar al lui tinerei.

Potrivit plângerii penale în baza căreia se solicită plata a 10 milioane de dolari pentru daune și prejudicii, iubitul, care este și fratele adoptat al victimei, ar fi agresat-o pe Bobbi Kristina, ar fi târât-o pe scări, lovind-o cu putere în față și spărgându-i un dinte.

S-a aflat cauza morții fiicei lui Whitney Houston