Puma va colabora cu o celebră cântăreață americană

Selena Gomez ► Foto: hepta.ro (Selena Gomez ► Foto: hepta.ro)   Galerie foto (14)

Articol de GSP vineri, 22 septembrie 08:27

Puma, una dintre cele mai mari mărci de articole sportive din lume, a anunţat că va avea o colaborare cu Selena Gomez, care va fi noua imagine și totodată designeră a unei colecții care va fi lansată pe piaţă în următoarele luni.



Cântăreața americană, în vârstă de 25 de ani, a trecut printr-o perioadă foarte grea, după ce a suferit un transplant de rinichi, iar colaborarea cu Puma a emoționant-o foarte mult. "Să devin parte a familiei Puma este pentru mine foarte emoționant. Puma a schimbat regulile jocului în privința articolelor sportive și a modei. Este incredibil să vezi influența acestui stil și cultură și sunt emoționată că voi fi parte din aceasta. Sper să putem crea ceva special împreună!", a declarat Selena Gomez.

Deocamdată cântăreața de origine latino-americană este protagonista campaniei " Phenom" care promovează noile încălțări sport Puma, însă va realiza o colecție pentru celebra marcă sportivă.

Adam Petrick, directorul de marketing al celebrei mărci de articole sportive s-a arătat încântat de faptul că Selena este imaginea pentru Puma. "Selena este autentică, creativă, talentată și o femeie fără teamă. Este tot ceea ce își doresc azi femeile și un exemplu de urmat. Selena este imaginea perfectă pentru Puma, pentru că nu-i este frică de provocările prezente în lume, ea luptă și perseverează și este exact ceea ce vrea să transmită Puma. În ultima vreme a demonstrat cât de puternică este cu adevărat. Cu onestitatea și naturalețea de a vorbi despre viața sa, precum boala lupus", a declarat Adam Petrick.

Toate imaginile superbe cu Selena Gomez - în galeria foto de mai sus (CLICK AICI)

Puma va colabora cu o celebră cântăreață americană
Selena Gomez