Mirele a crezut că a fost părăsit la altar, însă ce a pățit mireasa este uluitor

Articol de GSP vineri, 03 noiembrie 08:39


Terry Gobang, o femeie din Nairobi ( Kenya), a aşteptat cu mare nerăbdare ziua în care trebuia să se mărite, însă în loc de nuntă a avut parte de o dramă. Ea nu a mai ajuns la propria nuntă, iar viitorul ei soț a crezut că l-a părăsit la altar. Însă, lucrurile nu au stat deloc așa...



În dimineața nunții, Terry şi-a adus aminte că Harry, viitorul ei soț, şi-a lăsat câteva dintre haine și cravata la ea. Mirele nu putea să apară la nuntă fără cravată, astfel că a decis să meargă la el acasă, ca să rezolve problema. Aceasta a mers împreună cu prietena sa la stația de autobuz, de unde Terry a plecat singură.

În drum spre casă, femeia a trecut pe lângă un bărbat care stătea pe capota unei mașini. Acesta a atacat-o prin surprindere şi a urcat-o pe bancheta din spate, unde mai erau doi bărbați, apoi au demarat şi au pornit la drum. "Totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă. Mi-au îndesat o cârpă în gură. Dădeam din picioare și din mâini încercând să țip. Când am reușit să scuip cârpa, i-am implorat zicându-le că 'este ziua nunții mele'. Atunci am fost lovită, iar unul dintre bărbați mi-a spus că dacă nu voi face ce zic ei, voi muri", a declarat Terry Gobang.

Femeia a fost violată în grup timp de șase ore. "Bărbații m-au violat cu rândul. Eram sigură că voi muri, dar încă luptam pentru viața mea, așa că atunci când unul dintre bărbați mi-a scos cârpa din gură şi a vrut să-i fac sex oral, i-am mușcat penisul. A urlat de durere și unul dintre ei m-a înjunghiat în abdomen. Apoi au deschis portiera și m-a aruncat din mașina aflată în mișcare", a adăugat victima.

Terry Gobang a avut şansa de a fi salvată de un copil, care a văzut când a fost aruncată din mașină și a chemat-o pe bunica lui. Au venit mai mulţi oameni care au încercat să-i dea un ajutor, însă au văzut că femeia nu avea puls şi au crezut că a decedat. A fost chemată poliţia, care a înfășurat corpul femeii într-o pătură și a pornit spre morga spitalului. Pe drum, Terry a început să tușească, iar atunci poliţiştii și-au dat seama că era în viață.

Drama femeii a continuat după ce a primit îngrijirile medicale la spital, unde a fost tratată cu medicamente menite să prevină infectarea cu virusul HIV și anticoncepționale. Violatorii femeii nu au fost niciodată prinși şi probabil nici nu vor fi...