Kim Kardashian: "M-a prins de picioare şi nu aveam haine pe dedesubt. Am crezut că mă va viola"

Kim Kardashian ► Foto: hepta.ro (Kim Kardashian ► Foto: hepta.ro)

Articol de GSP joi, 30 martie 10:02

Kim Kardashian a declarat că în urma jafului armat care a avut loc anul trecut la Paris, în apropiere de Biserica La Madeleine, a devenit o persoană mult mai bună. Vedeta în vârstă de 36 de ani a apărut în reality show-ul "Keeping Up With the Kardashians", difuzat de televiziunea E!.



"Am trecut printr-o experienţă terifiantă şi nu am lăsat să mă doboare asta, mai degrabă am evoluat şi am învăţat din ea. Pot spune că am devenit mai bună. Cred că este important să spun această poveste cu propriile cuvinte şi nu într-un interviu", a declarat Kim Kardashian. Bărbatul ţinea un pistol deasupra capului ei. "Am ştiut că acela va fi momentul când mă vor împuşca în cap. M-am rugat ca Kourtney să ducă o viaţă normală după ce va vedea corpul meu pe pat", a adăugat vedeta.

Ea a mai spus că se aştepta ca hoţii, care au intrat în apartamentul luxos de la hotelul din Paris, să o fi violat sau chiar ucis. "Unul dintre hoţi m-a prins de picioare şi nu aveam haine pe dedesubt, m-a tras spre el în faţa patului şi am crezut că mă va  viola, după care nu a continuat", a povestit diva. Din fericire, hoţii au fost interesaţi doar de bijuteriile în valoare de 10 milioane de dolari, nu de trupul starletei.

Vedeta americană Kim Kardashian a fost victima unui jaf armat comis la Paris în noaptea de 2 spre 3 noiembrie 2016 în camera sa de hotel. Poliţia din capitala Franţei a investigat zece cetăţeni pentru implicare în jaf, dar nimeni nu a fost a pus sub acuzare.

 Kim Kardashian: M-a prins de picioare şi nu aveam haine pe dedesupt. Am crezut că ăsta e momentul că mă vor viola
Kim Kardashian ► Foto: hepta.ro