INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Adevăratul impresar al lui Denis Drăguș, reacție pentru GSP despre transferul românului » În ce stadiu sunt negocierile

Denis Drăguș se va transfera în vară. Foto: Gaziantep FK
Denis Drăguș se va transfera în vară. Foto: Gaziantep FK

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2024 18:43 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2024 19:46

Denis Drăguș (24 de ani), jucătorul celor de la Standard Liege, va pleca de la Gaziantep FK, club la care este împrumutat până în vară.

Atacantul central în care Edi Iordănescu își pune speranțele la Euro 2024 este subiectul unui posibil transfer la Trabzonspor, locul 13 în campionatul Turciei, în prezent.

Prima țară importantă din Europa care renunță la VAR » Cluburile au decis, președintele Federației a făcut anunțul
VAR
Prima țară importantă din Europa care renunță la VAR » Cluburile au decis, președintele Federației a făcut anunțul

Deși presa turcă a titrat în repetate rânduri că mutarea românului este la un pas să se finalizeze, GSP.ro a aflat detalii despre negocierile purtate în ultimele zile.

Gaziantep se află pe locul 16 în Superliga, primul deasupra pozițiilor retrogradabile, după 33 de etape disputate. Doar o lungime o desparte de urmăritoarea Karagumruk, care a acumulat 33 de puncte. Trabzonspor - Gaziantep FK, din runda 34, se joacă duminică, de la 19:00.

Denis Drăguș așteaptă Euro 2024, apoi decide unde se transferă

Chiar dacă echipa sa de club se află la retrogradare, Denis Drăguș se află în poate cea mai bună formă a carierei sale. A înscris 11 goluri în 28 de partide bifate în competiția internă, astfel că a atras atenția mai multor cluburi din Europa.

Dintre acestea, Trabzonspor este cea mai interesată, însă acordul este departe de a fi finalizat.

Adevăratul impresar al lui Denis Drăguș, reacție pentru GSP despre transferul românului » În ce stadiu sunt negocierile
Denis Drăguș se află la cel mai bun sezon al carierei. Foto: Gaziantep FK

Din informațiile GSP.ro, Denis Drăguș și M-Soccermanagement, agenția care îl impresariază pe jucător, au sistat negocierile în speranța de a obține o ofertă net superioară după Euro 2024, turneu la care vârful visează să facă o figură frumoasă.

În continuare, Gazeta Sporturilor a luat legătura cu Enrico Sposato, agentul lui Drăguș: „Denis joacă și mai are de jucat la Gaziantep, are un obiectiv de bifat, salvarea de la retrogradare. Nu există un acord, dar este timp. Atât noi, cât și Standard nu ne grăbim”.

Florin Manea încearcă să intermedieze transferul

Pentru că are o relație bună cu Denis Drăguș, Florin Manea încearcă și el să intre pe firul transferului, deși nu are mandat de negociere de la niciuna dintre părți.

Impresarul susține că se află într-un contact permanent cu 777 Partners, compania americană care deține clubul Standard Liege.

3 milioane de euroeste cota de transfer a lui Denis Drăguș

Belgienii speră să obțină cel puțin 2,5 milioane de euro în schimbul atacantului român ce poate evolua și în flancul stâng.

Citește și:

Omul din preajma lui Șucu aruncă „bomba”: „Daniel Niculae era deja mutat. Vine noul președinte, tandem de vis cu Șumudică!”
RAPID
Omul din preajma lui Șucu aruncă „bomba”: „Daniel Niculae era deja mutat. Vine noul președinte, tandem de vis cu Șumudică!”
Când poate reveni Florinel Coman » Elias Charalambous a dat vestea
FCSB - FARUL
Când poate reveni Florinel Coman » Elias Charalambous a dat vestea

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  26 Aprilie 2024, 23:23

"...subiectul unui posibil transfer la Trabzonspor, locul 13 în campionatul Turciei, în prezent." Dorele, ce meserie ai la baza?! Spune sincer! Vezi ca Trabzon e pe locul 3 cu 55 puncte. Pe locul 13 e Ankaragucu, cu 37 de puncte. Hai pa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează