INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN

Primă galactică pentru „Triplă”! » Câți bani ar primi fiecare jucător de la Real Madrid pentru titlu, Supercupa Spaniei plus Liga Campionilor

Bucuria jucătorilor blancos după succesul cu Cadiz care le-a adus titlul / Foto: Imago
Bucuria jucătorilor blancos după succesul cu Cadiz care le-a adus titlul / Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 08 mai 2024 11:56 / Actualizat miercuri, 08 mai 2024 12:21

Real Madrid îi motivează, înaintea returului cu Bayern de diseară (22:00) din semifinalele Ligii Campionilor (2-2 la Munchen), pe jucători cu un bonus de 1,4 milioane de euro brut de fiecare pentru a adăuga, lângă titlul câștigat în LaLiga, trofeul Ligii Campionilor și Supercupa Spaniei. Cu 500.000 peste premiul oferit pentru „tripla” trecută din 2021-'22.

Două partide o mai despart pe Real Madrid de a 15-a cupă cu urechi mari. Noua campioană a Spaniei primește un boost extraordinar din partea conducerii clubului înaintea manșei a doua din semifinalele Ligii Campionilor cu Bayern (a fost 2-2 în tur).

Potrivit Marca, fiecare jucător al lui Carlo Ancelotti ar putea încasa un bonus de 1,4 milioane de euro, în sumă brută (circa 770.000 net), în cazul în care va izbuti să câștige, după titlul adjudecat matematic în LaLiga și care va fi conferit marți, trofeul Ligii Campionilor și al Supercupei Spaniei.

Edin Terzic, antrenorul Borussiei Dortmund, uimit după calificarea echipei sale în finala Champions League
PSG - Dortmund
Edin Terzic, antrenorul Borussiei Dortmund, uimit după calificarea echipei sale în finala Champions League

Două foste campioane europene pe traseu!

Prima pentru „Triplă" e mai mare cu jumătate de milion de euro decât au luat în total fotbaliștii blancos de căciulă în stagiunea 2019-2020 a pandemiei pentru c-au devenit campioni și au cucerit și Supercupa în Spania.

Cupa cuvenită grație succesului din campionat (al 36-lea din istoria clubului madrilen!) le va fi decernată duminică dimineața, în spatele porților închise, în baza de la Valdebebas, dar și după meciul de pe „Santiago Bernabeu" de marți contra lui Alaves.

Un parcurs de 150 de milioane de euro pentru Real Madrid?!

Trofeul Champions League poate fi câștigat dacă Real va trece diseară de Bayern și apoi o învinge și pe cealaltă echipă germană rămasă în competiție, Borussia Dortmund (2-0 la general cu PSG), în marea finală de pe „Wembley", programată pe 1 iunie.

Lângă acesta, se poate așeza în ianuarie în vitrina lui Real Madrid o nouă Supercupă a Spaniei (a 14-a).

Pentru titlul continental de-acum doi ani, președintele Florentino Perez a plătit 400.000 de euro fiecărui jucător, în condițiile în care clubul a primit de la UEFA și din celelalte surse, market pool și biletele la meci, 133,7 milioane de euro.

Presa spaniolă estimează că în acest sezon un traseu încheiat victorios la Londra ar aduce în cont 150 de milioane de euro.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

S-a calificat în finala Ligii Campionilor și acum râde de contestatari: „Să tacă și să mă privească cum joc pe Wembley”
PSG - DORTMUND 0-1 (0-2 LA GENERAL)
S-a calificat în finala Ligii Campionilor și acum râde de contestatari: „Să tacă și să mă privească cum joc pe Wembley”
Întrebarea care l-a enervat pe Kylian Mbappe » A refuzat să răspundă și a plecat din interviu!
PSG - BORUSSIA DORTMUND 0-1
Întrebarea care l-a enervat pe Kylian Mbappe » A refuzat să răspundă și a plecat din interviu!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
Todor
Todor  •  08 Mai 2024, 16:16

Mă gândeam să mă uit la meci diseară (nu mai obișnuiesc de mulți ani de zile decît rar; fotbalul de azi e bambilici, un fel de flipăr unde mingea sare la-ntîmplare) dar dac-am citit de 1,4 milioane de fiecare jucător, fie ei bruți, mă las păgubaș; să nu contribui (habar n-am cum chiar dacă mă ginesc că mă uit) la banii nesimțiți de mulți ce i-ar putea primii unul ce dă cu piciorul în minge.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close