INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LEVERKUSEN - ROMA 2-2

VIDEO Ce melodie a răsunat pe stadion, imediat după Leverkusen - AS Roma » Ironia supremă

FOTO: Facebook @Bayer Leverkusen
FOTO: Facebook @Bayer Leverkusen

Articol de - Publicat vineri, 10 mai 2024 10:07 / Actualizat vineri, 10 mai 2024 10:53

La finalul returului cu Roma, de la Leverkusen (2-2, în tur 2-0), care a consfințit calificarea lui Bayer în finala Europa League, pe BayArena s-a auzit melodia „Bella Ciao”.

Bayer Leverkusen s-a calificat cu mari emoții, joi, în finala Europa League. După victoria de la Roma, 2-0, se părea că va avea un retur ușor cu AS, dar n-a fost așa. Oaspeții au egalat la un moment dat (66) scorul din tur, astfel că nemții au tremurat până la final, când s-au salvat prin autogolul lui Mancini (82) și reușita lui Stanisic (90+7)!

„Familia Rapid”, zdruncinată din nou » Ce s-a întâmplat cu 24 de ore înaintea meciului cu Sepsi
RAPID
„Familia Rapid”, zdruncinată din nou » Ce s-a întâmplat cu 24 de ore înaintea meciului cu Sepsi

Odată cu ultimul fluier al partidei au dat drumul fiestei. Jucătorii au sărbătorit pe teren, pe acordurile unei melodii parcă special alese pentru a-i ironiza pe oaspeți. Este vorba despre celebrul șlagăr italian „Bella Ciao”, care s-a auzit imediat în difuzoarele stației de amplificare pe BayArena.

Nemții au sărbătorit calificarea în finală pe acordurile celebrei melodii italiene „Bella Ciao”

Altfel, pentru Bayer Leverkusen, acest 2-2 cu AS Roma a fost al 49-lea meci oficial consecutiv fără eșec. Nou record de invincibilitate în Europa! Iar în finala din 22 mai o așteaptă o altă echipă italiană, Atalanta Bergamo.

Atalanta a făcut scor cu Olympique Marseille în returul de la Bergamo

În cealaltă semifinală, bergamezii și-au arătat clasa încă din debutul returului cu Olympique Marseille (3-0, în tur 1-1). Au trecut pe lângă gol după câteva minute de la start, prin De Keteleare, care l-a driblat pe portarul Lopez, dar a șutat în bară.

Au urmat apoi două ocazii mari ratate de vârful Scamacca. Deschiderea de scor a venit în minutul 30, când Lookmann a înscris cu un șut la colțul lung, expediat din marginea careului.

Ruggeri a dus-o pe Atalanta mai aproape de prima finală europeană din istoria clubului (52), iar Toure a dat în prelungiri golul care a dat startul petrecerii la Bergamo.

VIDEO. Imagini senzaționale cu suporterii lui Leverkusen invadând terenul după ce Xabi Alonso le aduce primul titlu din istorie

Alte subiecte din fotbalul internațional:

Moment istoric în cupele europene » Cum arată finala Conference League

Marele Capello a remarcat o eroare de amatori la Tuchel » A uitat regulamentul în timpul semifinalei cu Real?

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează