INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

„Am dominat de la început până la sfârșit” » Simone Inzaghi, prima reacție după ce Inter a câștigat campionatul

Simone Inzaghi (dreapta), foto: Imago Images +12   FOTO
Simone Inzaghi (dreapta), foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2024 08:57 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 08:57

Inter a câștigat campionatul în Italia, cu 5 etape înainte de final, după succesul din deplasare cu rivala AC Milan, scor 2-1. Simone Inzaghi (48 de ani), tehnicianul campioanei, a oferit prima reacție după titlul cu numărul 20 pentru nerrazurri.

Inter a dominat campionatul. Trupa lui Inzaghi a acumulat 86 de puncte după 33 de etape, cu 17 mai mult față de Milan, principala urmăritoare. Inzaghi, antrenorul echipei, alături de jucători, au dat drumul la petrecere după acest triumf, celebrând pe maneaua „Made in România”, interpretată de Ionuț Cercel.

Inter „Made in România” » FABULOS! Noii campioni ai Italiei au sărbătorit în vestiar pe maneaua lui Ionuț Cercel: „Iali-iali-iali”
INTER CAMPIOANĂ
Inter „Made in România” » FABULOS! Noii campioni ai Italiei au sărbătorit în vestiar pe maneaua lui Ionuț Cercel: „Iali-iali-iali”

Simone Inzaghi, după ce a făcut-o campioană pe Inter: „Am realizat ceva incredibil”

„Am realizat ceva incredibil. Un titlu binemeritat, am dominat de la început până la sfârșit. E un sentiment minunat, sunt mulți protagoniști, mă gândesc în primul rând la jucătorii mei, la club, la președintele nostru care nu este aici cu noi, dar care a fost mereu alături atunci când am avut nevoie de orice de când sunt la Inter.

În fiecare zi am muncit din greu pentru a ne îmbunătăți performanțele. Mă gândesc doar la primii ani, la primele mele meciuri din Liga Campionilor împotriva lui Real Madrid și Liverpool, care aveau să fie finaliste, de atunci eram sigur că voi câștiga trofee cu Inter. Am insistat mult să-l aduc pe Acerbi la Inter, știam că ne va da o mână de ajutor.

Pippo, fratele meu, a fost un exemplu pentru mine. Mereu mi-a împărtășit din valorile lui, a fost și este foarte important. Suntem mereu acolo unul pentru celălalt. Dragostea care există între mine și el nu se va schimba niciodată.

A fost o călătorie frumoasă, de asemenea, îi voi mulțumi mereu lui Lotito, președintele lui Lazio. Ne-am descurcat foarte bine în trecut, îmi amintesc de campionatul suspendat din cauza pandemiei în care am fost în top și am fost mereu periculoși, nu știu dacă l-am fi câștigat, dar am fi luptat până la capăt.

Apoi am simțit nevoia să fac o schimbare și a existat ceva care mi-a spus să vin la Inter”, a explicat Inzaghi, potrivit internews.it.

VIDEO. Jucătorii Inter-ului, horă de Scudetto pe ritmuri românești! „Made în Romania” a răsunat în vestiarul nerazzurrilor, după victoria cu Milan

Citește și alte știri:

Primul fotbalist care obține această distincție » Marii câștigători de la Gala Premiilor Laureus + cine a furat toate privirile pe covorul roșu
PREMIILE LAUREUS
Primul fotbalist care obține această distincție » Marii câștigători de la Gala Premiilor Laureus + cine a furat toate privirile pe covorul roșu
Scenografii impresionante în AC Milan - Inter » Cum s-au ironizat cele două galerii
MILAN - INTER
Scenografii impresionante în AC Milan - Inter » Cum s-au ironizat cele două galerii

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează