INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIILE LAUREUS

GALERIE FOTO Primul fotbalist care obține această distincție » Marii câștigători de la Gala Premiilor Laureus + cine a furat toate privirile pe covorul roșu

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2024 23:03 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 04:42

Luni, la Madrid, a avut loc decernarea Premiilor Laureus, în care cei mai buni sportivi ai planetei au primit distincții individuale pentru performanțele reușite în anul 2023.

Nominalizările la Premiile Laureus au fost făcute de jurnaliști din presa mondială, iar câștigătorii au fost stabiliți de către cei 69 de membri ai Academiei Mondiale Laureus World Sports.

+23 FOTO

La eveniment au participat foarte multe personalități, cunoscute la nivel mondial, precum Florentino Perez, Usain Bolt, Nadia sau Boris Becker. Nu a lipsit nici Diego Simeone, care a fost însoțit de Carla Pereyra, soția lui cu 17 ani mai tânără. Aceasta a ales o ținută sexy, atrăgând toate privirile.

Inter „Made in România” » FABULOS! Noii campioni ai Italiei au sărbătorit în vestiar pe maneaua lui Ionuț Cercel: „Iali-iali-iali”
INTER CAMPIOANĂ
Inter „Made in România” » FABULOS! Noii campioni ai Italiei au sărbătorit în vestiar pe maneaua lui Ionuț Cercel: „Iali-iali-iali”

GALERIE FOTO. Gala Premiilor Laureus din 2024: Djokovic, peste Verstappen și Messi

Novak Djokovic a obținut cea mai înaltă distincție individuală. Le-a luat fața lui Lionel Messi, campion mondial cu Argentina, și Max Verstappen, campion mondial de Formula 1 pentru a 3-a oară la rând, și a câștigat titlul de Sportivul Anului.

Djokovic a jucat finala în toate cele 4 turnee majore ale anului 2023, câștigând trofeul la US Open, Australian Open și Roland Garros. La Wimbledon, a fost nevoit să se mulțumească cu medalia de argint.

+23 FOTO

Nici performanțele impresionante reușite de Aitana Bonmati, care joacă pe postul de mijlocaș la Barcelona, nu au rămas nepremiate. Aitana a fost desemnată Sportiva Anului. Aceasta a urcat de două ori pe scenă la acest eveniment. Naționala de fotbal feminin a Spaniei, din care Aitana face parte, a câștigat premiul Echipa Anului.

Jude Bellingham, starul care înscrie la foc automat pentru Real Madrid, a fost desemnat Sportivul-Revelație al Anului. A fost primul fotbalist care câștigă această distincție.

Echipa națională de fotbal feminin a Spaniei a fost desemnată cea mai bună echipă din 2023. Ibericele au câștigat Campionatul Mondial de fotbal feminin, disputat în Australia.

Câștigătorii Premiilor Laureus

  • Sportivul anului: Novak Djokovic (tenis)
  • Sportiva anului: Aitana Bonmati (fotbal)
  • Echipa anului: Echipa națională de fotbal feminin a Spaniei (fotbal)
  • Revelația anului: Jude Bellingham (fotbal)
  • Revenirea anului: Simone Biles (gimnastică)
  • Cel mai bun sportiv cu dizabilități: Diede de Groot (tenis)
  • World Action Sportsperson: Arisa Trew (skateboard)

Citește și alte știri de actualitate:

Semnal de alarmă pentru FCSB: „Nu ajunge în nicio grupă!” » Ce trebuie să facă Becali urgent
FCSB
Semnal de alarmă pentru FCSB: „Nu ajunge în nicio grupă!” » Ce trebuie să facă Becali urgent
Scenografii impresionante în AC Milan - Inter » Cum s-au ironizat cele două galerii
MILAN - INTER
Scenografii impresionante în AC Milan - Inter » Cum s-au ironizat cele două galerii

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
brentford
brentford  •  23 Aprilie 2024, 00:26

“ La Wimbledon, a fost nevoit să se mulțumească cu medalia de argint.” :)))))) Bai,baiatule… nu te-ar fi angajat nici raposatii de la “Infractorul”. Medalia de argint la Wimbledon… Oh my ducking word!!!!!!!!! Sunteti atat de incompetenti,impartiali,miserupisti si sfert-amatori fata de cititori,ca parca abia asteapta unii sa dea coltul si varianta online… printul a murit.

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  23 Aprilie 2024, 00:10

Djokovic si Bellingham sint niste cocalari.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează