INSULA IUBIRII / FOTO NECENZURAT! Imaginile INTERZISE minorilor nevăzute pe Antena 1: ispita Diana și-a dezvelit sânii superbi în fața lui Aurel!

Articol de GSP marti, 30 aprilie 18:43

Cel de-al cincilea sezon Insula Iubirii a început în forță pe Antena 1. Deja din prima zi ispitele au reușit să le ia mințile concurenților, iar Aurel, revenit printre concurenți, a fost cucerit de feblețea lui din trecut, Diana.

"Vreau să-ți dai sutienul jos!" a fost mesajul clar al lui Aurel, la piscină. Ispita n-a stat mult pe gânduri și i-a îndeplinit dorința.

"A fost ciudat, nu mă așteptam. Mi-am dat sutienul jos pentru că asta își dorea. I-am arătat sânii... Dacă și-a dorit. Ca să-l înnebunesc am făcut și asta! Era foarte agitat. A vrut să-și dea frâu liber fanteziilor. Știe că e filmat, dar nu se va putea să se abțină... Acum să vedem! Mi-a mai spus unele chestii porno și chiar m-am distrat", a fost reacția Dianei în fața camerelor de filmat.

insula iubirii antena1 06

"Cu fiecare nouă generație, concurenții au fost mai ascunși sau mai antrenați, însă de fiecare dată, adevăratele intenții au ieșit la iveală. Oameni maturi, cu relații stabile, cu mize importante și care și-au jurat fidelitatea au plecat în aventura vieții lor, însă s-au lăsat vrăjiți de puterea ispitelor și au îngenunchiat în fața lor", spun organizatorii show-ului.