Imagini VIDEO&FOTO Cum a fost asasinat fratele lui Kim Jong-un în Malaysia. Filmul complet

Kim Jong Nam, imediat după deces (Kim Jong Nam, imediat după deces)   Galerie foto (8)

Articol de GSP duminica, 19 februarie 22:55

Kim Jong Nam, fratele vitreg al dictatorului nord-coreean Kim Jong-un, a fost asasinat în urmă cu câteva zile pe aeroportul internațional Kuala Lampur din Malaysia.



De atunci, autoritățile au reținut patru persoane suspecte și se credea că victima a fost ucisă prin otrăvire de o femeie.

Această ipoteză a fost confirmată după ce duminică au fost publicate câteva imagini VIDEO ale camerelor de securitate din aeroport.  Imaginile surprind întregul film al uciderii lui Kim Jong Nam. El se pregătea să zboare spre Macao și, în timp ce  își lua bilet de la un automat, era urmărit de câțiva suspecți.

O femeie se apropie de el și îl atacă prin surprindere cu o cârpă sau un spray ce conținea otravă, în timp ce ceilalți călători nu realizează ce se întâmplă. Ea pare a fi ajutată de un alt bărbat, după care cei doi se îndepărtează de locul altercației.

Kim încă e viu și se îndreaptă spre staff-ul aeroportului pentru a cere ajutor, iar pază îl escortează la cabinetul medical, însă moare în timp ce e transportat către spital (vezi și imaginile din galeria FOTO).

Zilele trecute a fost publicată și o imagine făcută imediat după ce fratele liderului nord-coreean s-a stins.