GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Denisa Nechifor are iubit, dar a apărut cu Adrian Cristea la premiera filmului „Nasty”: „Vă salută partenerul”

Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Adrian Cristea. Foto: Instagram +38   FOTO
Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Adrian Cristea. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 20 aprilie 2024 09:37 / Actualizat sambata, 20 aprilie 2024 09:37

Denisa Nechifor (39 de ani) și Adrian Cristea (40) sunt despărțiti de aproximativ 16 ani și jumătate, însă au o relație foarte bună de dragul fiicei lor Rania. Recent, cei trei au apărut împreună, spre surprinderea tuturor.

Marți, la Sala Palatului din București, a avut loc premiera de gală a filmului documentar „Nasty”, despre viața și cariera lui Ilie Năstase. Printre legendele care au luat parte la eveniment s-au numărat și Ion Țiriac, Boris Becker, Gheorghe Hagi, Nadia Comăneci, care l-au și susținut pe scenă pe Ilie Năstase. 

FOTO. Denisa Nechifor a mers cu Adrian Cristea și fiica lor la premiera filmului „Nasty”

Denisa Nechifor
Denisa Nechifor / Sursă foto: https://www.facebook.com/denisanechifor10
+34 FOTO

Nici Bogdan Stelea, Ciprian Marica nu au lipsit, gala fiind moderată de celebra prezentatoare de știri Andreea Esca. Printre invitații de seamă s-a remarcat și Adrian Cristea, care nu a fost singur. El a fost însoțit de Denisa Nechifor, fosta lui iubită, și de Rania, fiica lor

Chiar dacă Denisa Nechifor are iubit, ea a mers cu Cristea și Rania la eveniment.

„Rania a fost cea care și-a dorit foarte mult să meargă la acest eveniment, pentru că este atașată de Ilie, ea petrecându-și o mare parte din copilărie în casa lui, pentru că a fost și este prietenă bună cu Sara (n.r fiica lui Brigitte, fosta soție a lui Ilie Năstase). De aici acest atașament și respect pe care i-l poartă lui Ilie, la fel și noi părinții ei.

Tatăl Raniei este și el un fan al sportivului Ilie Năstase și ne-a invitat pe amândouă la acest eveniment. Eu, în primă instanță, am spus că am ceva treabă, dar am terminat la birou în timp util și am mers cu toții împreună la film”, a declarat Denisa Nechifor, pentru Click!

Imagini de la lansarea filmului despre Ilie Năstase / FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea)
Imagini de la lansarea filmului despre Ilie Năstase / FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea)
Imagini de la lansarea filmului despre Ilie Năstase / FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea)
Imagini de la lansarea filmului despre Ilie Năstase / FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea)
Imagini de la lansarea filmului despre Ilie Năstase / FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea)
+20 FOTO

Denisa Nechifor: „Eu și Adi Cristea avem în prezent o relație foarte bună”

Și a continuat: „Dar, noi facem multe lucruri împreună. Este unul dintre puținele evenimente la care am mers împreună. Eu, de când nu mai lucrez în PR, nu mai merg la evenimente așa des pentru că nu am timp. A fost foarte frumos. Documentarul a fost foarte reușit, ne-am bucurat foarte mult, am râs foarte mult. 

Este foarte bine că se organizează asemenea evenimente și că se fac asemenea documentare, pentru că oamenii trebuie să cunoască mai multe detalii despre marile noastre valori. Părerea mea personală este că ar trebui să-i respectăm și să-i ajutăm mai mult. 

Eu și Adi avem în prezent o relație foarte bună, ne înțelegem foarte bine și ne creștem copilul împreună ca întodeauna. Iar, faptul că am primit foarte multe telefoane după acest eveniment și oamenii apreciază relația noastră bună mă bucură și îmi doresc ca mulți părinți care au împreună copii, dar sunt separați, să ne urmeze exemplul, pentru că este foarte importantă sănătatea psihică a copiilor noștri”. 

Denisa Nechifor are iubit

Pe rețelele de socializare, Denisa Nechifor a fost compătimită că o femeie așa de frumoasă ca ea nu are partener.

„Superbă, superbă femeie stau să mă gândesc de ce astfel de femei sunt tot singure fără parteneri..😃😃”, i-a scris un fan vedetei, însă fosta iubită a lui Adrian Cristea a reacționat imediat: „Mulțumesc! Nu va îngrijorați, va salută partenerul”.

În schimb, la mai bine de 16 ani de la despărțirea de Denisa Nechifor și după o relație eșuată cu Andreea Roșca, Adrian Cristea e tot singur. „O să vină și fata aia, momentan sunt singurel”, a zis el pentru Cancan.

Citește și:

Ne seduce în Champions League » Eva, prezentatoarea ce întoarce toate privirile în studiourile de televiziune
MEDIA
Ne seduce în Champions League » Eva, prezentatoarea ce întoarce toate privirile în studiourile de televiziune
Fosta lui Ionuț Radu, apariție electrizantă: „Prima de la mare”
ITALIA
Fosta lui Ionuț Radu, apariție electrizantă: „Prima de la mare”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
costeltudor
costeltudor  •  24 Aprilie 2024, 10:42

Ba lăsați *** , ocupați-vă de VALORILE SPORTIVE ale acestei țări !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Pake
Pake  •  20 Aprilie 2024, 22:46

Intre doua nu te ploua! valabil pentru Denisa!

VardyParty
VardyParty  •  20 Aprilie 2024, 16:52

Bastenitos, sper sā ai bunul simț sā te dai de-o parte la articolul āsta. Vezi de jobul tāu de pool boy, ai destule de fācut; nu te extenua.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează