GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FITNESS

GALERIE FOTO Cele mai sexy antrenoare de fitness! 3 românce fac ravagii și câștigă turnee internaționale

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 septembrie 2017 16:59

Dacă vreți un abdomen perfect, plin de "pătrățele", atunci trebuie să le căutați pe cele trei fete instructor, care vă pot "sculpta" în timp-record.

Anca Bucur este instructor de aerobic și în urmă cu câteva luni a cucerit titlul de campioană mondială la concursul internaţional " Miss Fitness Universe", organizat la Miami. Superba blondă născută la Târgu Mureș, acum în vârstă de 30 de ani, a concurat pentru a opta oară la categoria Fitness Pro Division - o divizie recunoscută pentru nivelul ridicat de dificultate.

"În fiecare zi îmi propun să fiu o sursă de inspirație și să transmit dragostea mea pentru sport. Performanța, pasiunea pentru mișcare, intensitatea cu care îmi place să trăiesc orice moment și bucuria de a vedea rezultate m-au determinat să evoluez", spune Anca, în prezent instructor de fitness la World Class România.

O altă pasionată de fitness și mișcare este Anca Surdu. Multiplă campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică, Anca lucrează în prezent ca antrenor personal la un centru de wellness din București. Are 25 de ani, iar în trecut a fost componentă a lotului național de gimnastică aerobică, timp de 9 ani, în cadrul căruia a obținut numeroase titluri și medalii la competiții naționale și internaționale.

"Doar o zi pot să stau fără sport! Chiar şi în vacanţă simt nevoia să fac mişcare. Încerc să am vacanţe cât mai active", spune Surdu.

Dacă cele două blonde fac carieră în București, Alexandra Pintea e instructorul de fitness care schimbă vieţile clujenilor. Are 37 de ani şi face sport de la vârsta de patru ani, iar în prezent lucrează la o sală de fitness din Cluj-Napoca.

"Mă bucur că sunt un element motivaţional şi lumea mă apreciază, când văd că fac pe cineva să se îndrepte spre sport şi să continue sau când nu mai are energia necesară reuşesc să-l motivez", explică Alexandra. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează