GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

FOTO Fosta iubită a lui Chicharito, jurnalistă la Mondial, e acum cu un alt jucător al lui Real Madrid » Inimioare pe Instagram și poze cu tricoul lui

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 21:28

Naționala Spaniei a fost eliminată de la Mondial de Rusia, iar pe Dani Carvajal are cine să-l consoleze.

Presa iberică scrie că fundașul lui Real Madrid este într-o relație cu jurnalista Lucia Villalon, care a fost iubita lui Javier "Chicharito" Hernandez, în perioada în care acesta juca la campioana Europei, acum 3 ani.

Lucia, care e în misiune de serviciu în Rusia, la Mondial, s-a pozat cu tricoul lui Carvajal după eliminarea de la CM. În trecut, cei doi au interacționat pe rețelele de socializare, jurnalista trimițându-i acestuia mai multe inimioare în comentarii la postările recente.

Lucia și Chicharito s-au despărțit cu scandal, după ce jucătorul mexican ar fi înșelat-o cu o actriță din țara natală în timp ce ea era internată în spital, suferind de probleme la plămâni.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  03 Iulie 2018, 10:25

Din fotbalist in fotbalist pana la victoria finala ! Cata demnitate la ziarista asta.

ionnis
ionnis  •  03 Iulie 2018, 09:47

teava de tun

ionnis
ionnis  •  02 Iulie 2018, 22:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează