George Clooney construiește un buncăr în casă pentru a-și proteja soția

Amal & George Clooney (Amal & George Clooney)

Articol de GSP miercuri, 16 martie 07:54

George Clooney ar fi hotărât să construiască un buncăr în propria casă din Berkshire, pentru a-și proteja soția, Amal, de profesie avocat şi extrem de cunoscută în întreaga lume. Motivul pentru care actorul a luat această decizie a fost acela că soţia sa a primit recent amenințări cu moartea.



În prezent, doamna Clooney este implicată, printre altele, în procesul lui Mohamed Nasheed, fost președinte al Maldivelor în perioada 2008-2012, care se află în închisoare pentru terorism și riscă o pedeapsă de 13 ani pentru abuz de putere. Avocata britanică de origine libaneză pledează pentru dreptul clientului său de a efectua pedeapsa la domiciliu, așa cum s-a întâmplat până la începutul lunii martie, când măsura a fost revocată. Organizația Amnesty International a afirmat despre condamnarea lui Nashee că ar fi fost "motivată politic", iar SUA și-au exprimat preocuparea pentru modul în care a decurs procesul acestui om politic, activist pentru apărarea drepturilor omului și conservarea mediului înconjurător, care a fost primul președinte ales democratic din Maldive.

Presa a scris deja că primele măsuri luate de Clooney au constat în angajarea de bodyguarzi și șofer, atât pentru el cât și pentru soția sa, și în instalarea unor camere de supraveghere în jurul imobilului, din cauza cărora a intrat în conflict cu vecinii.