GAME OF THRONES Totul despre sezonul 7: ”Ce avea loc înainte într-un sezon, acum va intra într-un singur episod”

Sambata, 15 Iulie 2017

Cel mai urmărit serial din lume, GAME OF THRONES, revine cu cel de-a șaptelea sezon!Pe 17 iulie, la ora 04:00 va fi difuzat primul episod pe HBO și HBO GO. Serialul va fi reluat și la ora 20:00, în aceeași zi.

Noul sezon GAME OF THRONES va fi compus din doar șapte episoade, însă va fi urmat de sezonul 8, ultimul. Acesta va avea șase episoade.

Primul episod ar urma să aibă 59 de minute, iar capitolul final al acestui sezon va avea 81 de minute.

Cele mai multe teorii despre GAME OF THRONES susțin că intriga principală va fi războiul pe care Danerys Targaryen îl va duce pentru recâștigarea Tronului de Fier. O altă intrigă va fi Marele Război cu Umblătorii Albi.

În acest sezon va avea un rol și celebrul cântăreț Ed Sheeran, iar Jim Broadbent va întruchipa un personaj semnificativ.

Premiera sezonului 7 din GAME OF THRONES a avut loc deja la Los Angeles, miercuri seara, în prezența actorilor. Imagini, în GALERIA FOTO!

Al șaselea sezon al seriei a avut o medie de 25 milioane de telespectatori. Producția e una dintre cele mai piratate seriale din toate timpurile, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadări ilegale.