GALERIE FOTO & VIDEO Au cumpărat un autobuz vechi cu 1.200 de lire şi au investit în el. Ce a ieşit te va minuna!

Articol de GSP luni, 03 iulie 10:23

Un cuplu inventiv din Marea Britanie a cumpărat un autobuz vechi, cu doar 1.200 de lire sterline, însă după ce l-au transformat aşa cum au visat, rezultatul a fost de vis.



Tom Grantham şi soţia sa Kayley Barnes au muncit la el 9 luni, însă modul în care au reuşit să îl amenajeze i-a bucurat foarte mult. Totul arăta ca o căsuţă pe roţi, aranjată simplu, în culori calde, care te fac să te simţi bine. Autobuzul a fost dotat cu cu trei paturi duble, un aragaz, o toaletă cu duș, dar a păstrat unele dintre caracteristicile originale, cum ar fi volanul, scaunul șoferului sau bordul.

Implicarea femeii a făcut ca încăperea să fie foarte cochetă şi să aibă cam tot ce este nevoie pentru a se petrece o zi întreagă în autobuzul-căsuţă. Toată lumea le-a admirat priceperea!

Kayley Barnes, Tom Grantham şi cei trei copii au călătorit cu autobuzul prin Europa la diverse festivaluri din Europa. Au fost în vacanță în Belgia și Franța, unde s-au distrat cu toţii de minune. Au avut însă şi neplăceri când au vrut să plece din Elveţia în Italia, dar a cedat motorul, având apoi probleme cu poliţia, care le-a confiscat paşapoartele, crezând că vor pleca în ţara lor fără autobuz.

Acum, spre dezamăgirea celor trei copii, Kayley şi Tom au decis să vândă autobuzul pe eBay, preţul fiind de 9.000 de lire.