GALERIE FOTO Soţia lui Pablo Zabaleta, în poziţii provocatoare pe plaja din Formentera

Christel Castaño ► Foto: hepta.ro (Christel Castaño ► Foto: hepta.ro)   Galerie foto (17)

Articol de GSP joi, 07 iunie 09:45

Pablo Zabaleta a avut un sezon epuizant în Premier League, având 37 de apariţii pentru echipa sa de club, West Ham United. Argentinianul a jucat 3.291 de minute pentru " ciocănari", cu care s-a clasat pe un modest loc 13 în campionatul Angliei.



Fundaşul dreapta în vârstă de 33 ani nu a fost convocat de selecţionerul Jorge Sampaoli la Campionatul Mondial din Rusia, astfel că a decis să plece împreună cu soţia sa Christel Castaño şi fiul lor Asier la Formentera, în Insulele Baleare.

Paparazzi au urmărit familia Zabaleta şi au făcut mai multe fotografii. Pablo şi Asier erau în slipi tip bermude şi, bineînţeles, erau cu mingea la plajă. Christel Castaño era îmbrăcată într-un costum de baie gri, format dintr-o singură piesă. Pablo se poate mândri cu o soţie foarte frumoasă, care deşi a născut un băiat, a rămas cu un corp superb şi nu a pierdut nimic din sex-appeal.

Christel Castaño a fost fotografiată de paparazzi în câteva poziţii provocatoare, în care s-au văzut clar formele şi posteriorul. Catalana nu prea s-a simţit în largul ei, pentru că era mai mult preocupată de băieţelul ei, însă a fost surprinsă în ipostaze mai mult decât provocatoare, când s-a aplecat să aranjeze şezlongul, arătându-şi fundul apetisant.

Toate imaginile superbe cu Christel Castaño - în galeria foto de mai sus (CLICK AICI)

GALERIE FOTO Soţia lui Pablo Zabaleta, în poziţii provocatoare pe plaja din Formentera
Christel Castaño ► Foto: hepta.ro