GALERIE FOTO Mai sexy ca niciodată! O blondă a făcut furori pe plaja din Algarve

Isabelle Warburton ► Foto: hepta.ro (Isabelle Warburton ► Foto: hepta.ro)   Galerie foto (25)

Articol de GSP luni, 09 iulie 09:55

Sezonul estival a fost şi va fi un deliciu pentru ochii bărbaţilor! Divele se dezbracă la plajă şi işi arată trupurile perfecte, fără pic de celulită sau grăsime.



De această dată a fost rândul lui Isabelle Warburton să iasă în evidenţă şi să-şi etaleze cu mândrie formele vuluptoase. Câștigătoarea Big Brother din 2017 se află în vacanţă la Algarve ( Portugalia), unde se bucură de soare, nisipul fin de pe plajă şi valurile oceanului Atlantic.

Blonda are mulţi fani care o urmăresc, astfel că a decis să facă şi o şedinţă foto. Aceasta a rupt norma cu pozele extrem de provocatoare, cu care i-a înnebunit pe bărbaţi. Costumul de baie pe care l-a purtat era format din două piese, de culoare roz. Sânii de dimensiuni generoase abia încăpeau în sutien, iar bikinii cu curele aurii lăsau la vedere un posterior ferm şi rotund.

Formele ei apetisante au pus uu siguranță sângele în mișcare tuturor bărbaților care se aflau pe plaja din Algarve şi au provocat sute mii de suspine pofticioase şi invidioase ale internauţilor.

Toate imaginile superbe cu Isabelle Warburton - în galeria foto de mai sus (CLICK AICI)

GALERIE FOTO Mai sexy ca niciodată! O blondă a făcut furori pe plaja din Algarve
Isabelle Warburton
Foto: hepta.ro