GALERIE FOTO INCENDIARĂ Rebela sexy a industriei muzicale lansează un nou single!

Articol de GSP marti, 19 septembrie 13:52

Ana Baniciu, fiica celebrului Mircea Baniciu, isi surprinde fanii cu un nou single pe care il lanseaza la scurt timp dupa ce a apelat la o schimbare de look.



Single-ul “Am crezut” a fost scris si compus de colega Anei de la Quantum Music, Irina Rimes, si a fost produs de Vanotek. Piesa evidentiaza sentimentele aparute in urma pierderii unei iubiri. Este o scrisoare muzicala pentru cei care au fost indragostiti dar s-au temut sa ofere iubire si intelegere si au pierdut ce aveau langa ei.

“Sunt mandra de rezultatul final. Piesa asta a ajuns la mine in momentul in care versurile se potriveau manusa cu ceea ce simteam in viata mea persoanala si cred ca nu a venit intamplator. Imi doresc sa cant despre mine, despre ce simt si sa fiu un artist sincer in tot ceea ce fac. Am crezut este o scrisoare muzicala deschisa.”, a spus Ana.

Ana Baniciu a ajuns in lumina reflectoarelor o data cu serialul fenomen Pariu Cu Viata. Indragostita iremediabil de muzica si crescuta intr-o familie de muzicieni si-a dorit de mica sa faca o cariera in domeniul artistic.  Cu un timbru special si o voce spectaculoasa, Ana Baniciu isi completeaza atuurile cu unul dintre cele mai hot trupuri din industrie.

In urma rolului pe care l-a interpretat in serialul “Pariu cu Viata”, Ana si-a castigat un fan base puternic care a sustinut-o pe tot parcursul carierei. De-a lungul carierei solo, Ana a mai lansat “Iubire sau Razboi” alaturi de Doddy si Puya, “Karma”, “N-a fost sa fie” sau “Aroma de iarna”.