GALERIE FOTO Ewan McGregor s-a afișat în public cu noua sa iubită

Ewan McGregor & Mary Elizabeth Winstead (Ewan McGregor & Mary Elizabeth Winstead)   Galerie foto (20)

Articol de GSP marti, 14 noiembrie 09:55

Ewan McGregor s-a despărțit de soția sa Eve Mavrakis, însă nu a stat prea mult timp singur. Actorul scoțian în vârstă de 46 de ani s-a îndrăgostit de actriţa americană Mary Elizabeth Winstead, cu care s-a afișat în public, la Hollywood. Cei doi actori au fost fotografiaţi ținându-se de mână, semn că nu mai ascund faptul că au o relaţie.



Ewan McGregor, care a jucat în filmele "Salmon Fishing in the Yemen", "Trainspotting", "Star Wars: The Force Awakens", "Christopher Robin", etc a fost căsătorit 22 de ani cu Eve Mavrakis, care era cu cinci ani mai în vârstă decât el, având împreună patru fete - Clara Mathilde, Anouk, Esther Rose şi Jamyan. Ewan şi Eve trăiesc separați din luna mai.

Mary Elizabeth Winstead şi Ewan McGregor joacă împreună în filmul "Fargo", însă relaţia lor a fost aflată în urmă cu o lună, când au fost surprinşi de paparazzi sărutându-se în timpul unei cine. Atunci, actorul britanic nu anunțase separarea de soția sa, Eve Mavrakis. Aceasta a fost foarte dezamăgită şi supărată, însă a trebuit să accepte despărţirea de Ewan. Pentru a scăpa de ziarişti şi de faptul că apărea mereu în tabloidele britanice, Eve a decis să se stabilească în SUA, alături de cele 4 fiice.

Toate imaginile superbe cu Mary Elizabeth Winstead - în galeria foto de mai sus (CLICK AICI)

 GALERIE FOTO Ewan McGregor s-a afișat în public cu noua sa iubită
Ewan McGregor & Mary Elizabeth Winstead