GALERIE FOTO El este regele selfie-urilor! E incredibil câte poze face într-o zi

Junaid Ahmed ► Foto: Instagram (Junaid Ahmed ► Foto: Instagram)   Galerie foto (10)

Articol de GSP miercuri, 14 martie 09:05

Regele selfie-urilor, așa cum s-a autointitulat, pierde cam trei ore pe zi pentru a se machia și a fi cât mai frumos posibil pentru fotografiile sale.



Junaid Ahmed, de 22 de ani din Peterborough ( Marea Britanie), are o obsesie din a-şi face fotografii. Acest Adonis poate sta până la trei ore în fața oglinzii, pentru a-și pregăti fotografiile zilnice. Într-o zi, el face în medie cam 200 de fotografii. Cele mai bune sunt postate pe pagina lui Instagram.

De-a lungul anilor, tânărul a suferit mai multe intervenţii estetice. "Când postez o fotografie, în primul minut sau două, am probabil 100 de like-uri și asta îmi place, telefonul meu mobil este uimitor", a declarat Junaid Ahmed.

Totuşi, viața lui nu este la fel de minunată cum pare. Pe pagina lui de Instagram primește şi comentarii negative de la utilizatori care nu împărtășesc stilul său de viață. De asemenea, când a mers la școală, a simţit respingerea colegilor săi. "A fost cel mai rău moment al vieții mele. Am fost intimidat. Nu le plăcea cum arăt", a spus Junaid Ahmed.

Dependența lui de selfie-uri este foarte asemănătoare cu cea a lui Danny Bowman, compatriotul său care, de asemenea, obișnuia să facă în jur de 200 de poze cu el în fiecare zi. Cu toate acestea, el și-a dat seama că acest lucru devenit o dependență și a reușit să scape de ea.

Toate imaginile superbe cu Junaid Ahmed - în galeria foto de mai sus (CLICK AICI)

GALERIE FOTO El este regele selfie-urilor! E incredibil câte poze face într-o zi
Junaid Ahmed ► Foto: Instagram