GALERIE FOTO El e titular în apărarea lui Gică Hagi, ea visează la o carieră în politică și adună „adeziuni” pe Instagram ;)

Marti, 23 Aprilie 2019, 17:46

Sebastian Mladen a crescut la Școala de Fotbal a lui Gică Popescu, care l-a vândut în 2008 la AS Roma. Fundașul central nu s-a adaptat acolo și a revenit în România, la Chindia, apoi la Viitorul, care în 2017 l-a transferat definitiv.Ajuns la 27 de ani, stoperul pare că și-a găsit liniștea la Viitorul, unde joacă de mai bine de 2 ani.

Fotbalistul e liniștit și din punct de vedere sentimental, trăind o frumoasă poveste de dragoste cu Bianca Mitulețu, o tânără absolventă a Facultății de Științe Politice din cadrul Universității București.

De fapt, Bianca este foarte pasionată de politică, fiind membră în PNL. “Politica este un șir neîntrerupt de griji și jertfe”, este citatul lui Ion I.C Brătianu pe care Bianca îl are ca status pe Facebook.

Până să ajungă să ne invite să o votăm, Bianca strânge „semnături” pe Instagram cu poze sexy. 

VEZI ȘI:

VIDEO Ilie Năstase, gest lipsit de fair-play filmat în Piața Victoriei: cum a ales să se răzbune pe Traian Băsescu, rival la alegerile europarlamentare + încă o reacție dură