GALERIE FOTO A fost spectacol în nămol la ediția din week-end a celui mai palpitant show de televiziune din România

Articol de GSP luni, 14 ianuarie 14:01

Cea de-a două ediție a competiției sportive televizate “ Exatlon”, difuzată aseară, la Kanal D, a culminat cu victoria Războinicilor, cu scorul de 10 la 8 în favoarea acestora.



După ce au pierdut prima bătălie în jocul pentru vila și au fost trimiși la baracă, aceștia și-au regândit strategia competițională și au reușit să își înfrângă adversarii, în cel de-al doilea meci disputat duminică, în jocul pentru panoul cu bani.

Pe întreg parcursul jocului disputant aseară pe nisipurile din Republica Dominicana, diferența punctajului între cele două echipe a fost mică, nu de puține ori acestea aflându-se la egalitate, astfel că tensiunea și dorința de a ieși învingători creștea, pe măsură ce concurenții așteptau fluierul de start.

Traseul pe care s-au duelat Faimoșii și Războinicii aseară a fost unul dificil, supranumit “traseul nămolului”, cu nenumărate obstacole pentru concurenți, până la finalul cursei, care culmina cu jocul de popice.

Competiția s-a desfășurat în două etape: echipa câștigătoare a mers în cea de-a doua faza a jocului, în care s-au disputat meciuri individuale, fetele și băieții s-au duelat pentru premiu, iar o fată și un băiat au intrat, fiecare, în posesia premiului de 5.000 de lei. Lupta individuală a fost câștigată de Nicoleta Lunca și de Gabriel Nedelcu.

Show-ul Exatlon România e gata de startul sezonului 3. Emisiunea concurs a debutat la Kanal D, iar sportivii care au semnat contracte se vor bate pentru marele premiu de 100.000 de euro! Pe lângă acesta, fiecare participant a semnat înainte de plecarea spre Republica Dominicană un contract individual cu plata la săptămână pentru perioada petrecută în concurs. Surse media din piață susțin că valoarea contractelor variază între 3.000 și 6.000 de euro pe lună.

Exatlon

Ce sportivi vor participa la Exatlon

1. Ovidiu Jimborean, luptător de MMA
2. Gabriel Nedelcu, dans sportiv
3. Irina Postolea, antrenoare judo
4. Andrei Angelescu, dansator
5. Nicoleta Luncă, instructor sportiv
6. Ana Maria Cazan, atletă
7. Alexandru Stoica, instructor de fitness
8. Ana Popescu, karatistă
9. Andreea Arsine, atletă
10. Costin Gheorghe, fotbalist la Academica Clinceni
11. Andreea Zaragiu, multiplă campioană națională, europeană și mondială la Kempo
12. Andrei Boțoaca, campion național, european și mondial la motociclism
13. Diana Pivniceru, vicecampioană națională la atletism
14. Ciprian Mariș, multiplu campion mondial la Kempo
15. Cătălina Șeicaru, instructor de fitness și aerobic