FOTO Soția unui fotbalist, numită președintele echipei: „Suntem mândri cu o astfel de leoaică. Nu mai avem voie să fim pe locul 2”

Duminica, 03 Noiembrie 2019

Irina Moroziuk, soția internaționalului ucrainean Mykola Moroziuk, a fost numită președinte la echipa de fotbal FC Lion din orașul Lvov. „Este singura femeie preşedinte din fotbalul de club ucrainean. Suntem mândri să avem printre noi o astfel de leoaică. Cu un aşa preşedinte nu avem voie să fim pe locul doi sau trei, i-am promis că vom lupta pentru victorie la fiecare meci”, a fost comunicatul echipei din Lvov. 

Frumoasa blondă în vârstă de 30 de ani a reacționat și ea: „Leii mei, este o mare onoare pentru mine de a fi preşedintele acestei echipe. Avem obiective importante, victoriile ne aşteaptă”. 

Mykola Moroziuk (31 de ani), soțul Irinei, joacă la turcii de la Rizespor și are 14 selecții în naționala Ucrainei. A evoluat în trecut și pentru Dinamo Kiev.

Irina Moroziuk știe și cu mingea. Blonda s-a filmat în timp ce jongla cu balonul pe care și l-a pus pe spate, apoi s-a dezbrăcat fără să-i cadă mingea.