FOTO Show EROTIC la Pro TV! Au uitat că sunt filmate non-stop: au renunțat la haine și și-au unduit lasciv trupurile în spumă

Articol de GSP vineri, 22 februarie 11:34

Otniela Sandu, Geanina Ilieș și Otilia Brumă au dat frâu plăcerilor în show-ul Ferma de la Pro TV. Cele trei au evadat din cabană și-au ajuns în casa vedetelor.



Au renunțat la haine, au rămas în costume de baie minuscule și au dat drumul spectacolului. Imaginile au fost difuzate pe Pro TV și văzute de milioane de români. Cele trei n-au ținut cont că sunt filmate non-stop și-au unduit lasciv trupurile sexy în apa fierbinte.

CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN EDIȚIILE PRECEDENTE

»»» FOTO Miss România n-a ținut cont de nimic și s-a DEZBRĂCAT din nou în Ferma! Și-a mângâiat sânii și fundul bombat

»»» FOTO Surprinsă de camerele de supraveghere într-un show erotic la oră de maximă audiență » Otilia a renunțat la haine și a țipat de plăcere!

»»» FOTO Momente FIERBINȚI la Pro TV! Brigitte Năstase a acceptat să fie pălmuită pe fund de concurenți: "Mamă, mamă, cum e! Ce tare e!"

»»» FOTO Momente intime surprinse! Geanina Ilieș, mângâieri senzuale și un duș fierbinte într-un costum de baie minuscul

»»» FOTO Scene FIERBINȚI » N-au mai ținut cont să sunt filmate și s-au sărutat de față cu toată lumea!

»»» Tachinări în pat la Ferma » Momente romantice în show-ul transmis de Pro TV: Diana Belbița, jocuri periculoase în așternut!

»»» Dezvăluire zguduitoare la Pro TV: "Mi-a dat inelul de logodnă, dar după mi-am dat seama că e.... homosexual!"

»»» FOTO Au uitat că sunt filmați și-au dat frâu plăcerilor în Ferma » Cătălin Moroșanu i-a prins dezbrăcați în cadă pe Ioana și Jorge!

»»» Imagini INCENDIARE la TV: Ioana Filimon, show SEXY în emisiunea Ferma!

»»» VIDEO+FOTO Ups! S-a văzut tot în Fermă » Otilia "Bilionera" imagini interzise minorilor în prime-time la Pro TV!