FOTO Revista franceză Madame Figaro a photoshopat o fotografie cu Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski ► Foto: hepta.ro (Emily Ratajkowski ► Foto: hepta.ro)   Galerie foto (3)

Articol de GSP miercuri, 20 septembrie 09:49

În timp ce unele vedete merg la medicul estetician şi îşi modifică în photoshop unele fotografii pentru a fi perfecte în faţa admiratorilor, Emily Ratajkowski a intrat în conflict cu celebra revistă franceză Madame Figaro, care a retușat digital fotografia cu ea de pe copertă.



Fotomodelul american în vârstă de 26 de ani a scris pe contul de Instagram că este foarte supărată şi i-a acuzat pe francezi că au retușat digital coperta revistei, unde buzele și bustul ei apar mai mici decât în realitate. "Sunt foarte dezamăgită să-mi văd buzele și sânii micșorați în photoshop pe această copertă", a scris Ratajkowski.

Conducerea revistei Madame Figaro nu a dorit să comenteze acuzaţiile făcute de Emily. Interesant este faptul că legea din Franţa obligă toate publicaţiile ca de la 1 octombrie să includă mențiunea "fotografie retușată" atunci când trupul unei femei este modificat digital pentru a-i rotunji sau micșora formele.

Emily Ratajkowski a devenit faimoasă datorită videoclipul "Blurred lines" din 2013 şi este la ora actuală foarte bine cotată ca fotomodel. A apărut şi în două filme, "Entourage" şi "Gone Girl". Fotografia din Madame Figaro amintește că Emily Ratajkowski a avut de multe ori de suferit de pe urma unei "ciudate forme de discriminare" din cauza formelor sale "prea feminine".