FOTO Miss România n-a ținut cont de nimic și s-a DEZBRĂCAT din nou în Ferma! Și-a mângâiat sânii și fundul bombat

Articol de GSP miercuri, 20 februarie 11:17

Face ce face și Ioana Filimon este din nou în centrul atenției! Miss România 2016 vine din Timișoara și le-a încins imaginația colegilor din Ferma.



În ultimul episod transmis de Pro TV, Ioana a făcut un nou spectacol în cabana în care sunt cazați. "Femeile care sunt frumoase sunt percepute ca niște femei mai puțin inteligente, dar nu este adevărat. Sunt inteligentă, știu ce vreau de la viață și am venit să câștig. Nu știu ce o să fac la emisiune cu telefonul, dar cred că o să-mi fie cel mai dor de el", a declarat Ioana în primul episod din Ferma, show transmis de Pro TV.

Timișoreanca a renunțat la haine și a fost surprinsă de camerele de supraveghere din Fermă. A făcut un nou duș fierbinte, și-a etalat sânii și fundul bombat, iar colegii au rugat-o să nu mai defileze dezbrăcată prin casă! Imaginile au fost urmărite de milioane de români, show-ul fiind lider de audiență.

CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN EDIȚIILE PRECEDENTE

»»» FOTO Surprinsă de camerele de supraveghere într-un show erotic la oră de maximă audiență » Otilia a renunțat la haine și a țipat de plăcere!

»»» FOTO Momente FIERBINȚI la Pro TV! Brigitte Năstase a acceptat să fie pălmuită pe fund de concurenți: "Mamă, mamă, cum e! Ce tare e!"

»»» FOTO Momente intime surprinse! Geanina Ilieș, mângâieri senzuale și un duș fierbinte într-un costum de baie minuscul

»»» FOTO Scene FIERBINȚI » N-au mai ținut cont să sunt filmate și s-au sărutat de față cu toată lumea!

»»» Tachinări în pat la Ferma » Momente romantice în show-ul transmis de Pro TV: Diana Belbița, jocuri periculoase în așternut!

»»» Dezvăluire zguduitoare la Pro TV: "Mi-a dat inelul de logodnă, dar după mi-am dat seama că e.... homosexual!"

»»» FOTO Au uitat că sunt filmați și-au dat frâu plăcerilor în Ferma » Cătălin Moroșanu i-a prins dezbrăcați în cadă pe Ioana și Jorge!

»»» Imagini INCENDIARE la TV: Ioana Filimon, show SEXY în emisiunea Ferma!

»»» VIDEO+FOTO Ups! S-a văzut tot în Fermă » Otilia "Bilionera" imagini interzise minorilor în prime-time la Pro TV!