FOTO Drama unui fotomodel: răpită în Dubai de șeful ei, a sărit de la etajul 6 pentru a scăpa, apoi a fost arestată

Articol de GSP miercuri, 26 septembrie 09:20

Ekaterina Stetsyuk, un fotomodel în vârstă de 23 de ani, a povestit propria versiune a unor evenimente de groază în care a fost implicată.



Tânăra a zburat spre Dubai din Irkutsk, Rusia, după ce agenția ei de modelling i-a făcut o ofertă generoasă pentru a participa la un eveniment.

Organizatorul acestui eveniment monden era un om de afaceri pakistanez, în vârstă de 39 de ani, care a început să se dea la ea imediat ce a cunoscut-o.

”M-a dus într-o cameră, m-a pus pe un scaun, mi-a luat telefonul și m-a amenințat cu închisoarea. A devenit nervos, foarte agresiv”, a declarat Ekaterina, conform The Sun. Ea a spus că era speriată să nu fie violată așa că, pentru a scăpa, a sărit de la etajul 6 al clădirii în care se afla.

A ajuns la spital, însă problemele ei nu s-au sfârșit deoarece a fost arestată. ”M-au luat direct de pe patul de spital, atunci abia puteam să îmi mișc degetele și capul”, a mai spus fotomodelul.

Ekaterina a fost arestată deoarece pakistanezul îi făcuse plângere la poliție susținând că aceasta a încercat să îl ucidă cu un cuțit. A petrecut trei luni la închisoare, după care s-a întors în Rusia. În schimb, bărbatul a fost deportat, fără a primi altă sancțiune.