FOTO De la jacuzzi, spa și condiții de lux, mai multe vedete se spală la lighean și dorm într-o casă făcută din bambus, în Madagascar

Vineri, 14 Septembrie 2018

Parcursul în Madagascar al celor 21 de concurenți care s-au înscris în ” Ultimul Trib”, emisiune ce va fi difuzată începând de săptămâna viitoare, în fiecare joi și vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, va depinde extrem de mult de lupta săptămânală pentru Teritoriu. Atunci se va decide unde va locui în continuare fiecare trib, iar variantele sunt cât se poate de diferite.Cei 21 de concurenți, care au ajuns deja în Madagascar, vor trăi o aventură exotică, ce le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.

În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar rezultatul acestei bătălii joacă un rol extrem de important în parcursul lor în insula africană, deoarece variantele sunt cât se poate de diferite! Una dintre ele este ca un trib să își petreacă săptămâna într-un sat malgaș alături de comunitatea locală.

NU RATA

FOTO Galerie incendiară cu Daniela Crudu! A pozat fără inhibiții pe o plajă pustie din Madagascar

Concurenții vor trăi într-o casă făcută din bambus și frunze de palmier și își vor spăla lucrurile, dar și pe ei în singurul loc din sat în care există o sursă de apă. În plus, concurenții vor fi să nevoiți să învețe să își procure hrana întocmai ca localnicii, adică pescuind sau prin troc, dar și să o prepare prepara pe foc de lemne la fiecare masă.

În tot acest timp, triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate pentru a putea rămâne în cursa finală ce le poate aduce premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro!