FOTBAL  »  Superliga  »  MONDEN

FOTO Cum îl trăda Bianca pe Victor Slav exact în ziua nunții. Adi Cristea a arătat mesajele primite de la ea!

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2018 13:26

Triunghiul amoros dintre Bianca Drăgușanu, Victor Slav și Adrian Cristea iese din nou în evidență după ce fostul fotbalist a dezvăluit câteva mesaje primite de la Bianca chiar în ziua în care diva se căsătorea cu Victor.

Cristea a arătat la o emisiune mesajele primite, iar în unele din ele Bianca îi scria: „Tu ar fi trebuit să fii azi aici. Tu!”, alături de o inimă frântă.

Fostul jucător de la Dinamo a comentat: „Fără nicio urmă de ironie, nu vreau să se înțeleagă greșit, părerea mea: cea mai emoționantă declarație de dragoste pe care am primit-o de la o femeie. Mă gândeam ce e în sufletul ei, să fie acolo, să semneze un act și să ia numele bărbatului și să se gândească la mine…”.

Căsnicia Biancăi Drăgușanu cu Victor Slav nu a ținut mult. Cei doi și-au unit destinul în septembrie 2013, însă au divorțat în martie 2014! De atunci, însă, s-au împăcat și despărțit de mai multe ori, acum fiind din nou separați.

„L-au arestat pe Adrian Cristea, stau polițiștii cu armele pe el!”

  • Fotbaliştii fac şi lucruri trăsnite. O astfel de întîmplare l-a avut în centru pe Adrian Cristea, care era să fie arestat acum fix 10 ani, în ianuarie 2011, în Turcia, acolo unde plecase în cantonament
  • Şi asta din cauza unei năzdrăvănii a fiicei fostului mijlocaşul, Raina Adriana.

Se întîmpla în ianuarie 2011, în ziua în care lotul lui U Cluj se deplasa spre Antalya pentru un stagiu de pregătire.

„Mai întîi, Adrian şi-a uitat paşaportul acasă, de au intrat toţii şefii în panică, fiindcă risca să dea tot programul de zbor peste cap. În fine, Prinţul a luat un taxi, s-a dus acasă, a luat paşaportul, l-a dat delegatului, n-a fost nici o problemă pînă s-a ajuns în Turcia. Nimeni n-a băgat însă de seamă ce urma", a mărturisit atunci unul dintre coechipieri. Toată pățania lui Adrian Cristea, aici.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  25 Septembrie 2021, 13:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează