FOTO Anamaria Prodan, reacție nervoasă în legătură cu fiica ei: ”Nu a ajuns o drogată sau o bețivă de bani gata!”

Articol de GSP miercuri, 12 decembrie 14:05

Anamaria Prodan Reghecampf s-a arătat foarte mândră pe rețelele de socializare după reușita fiicei sale, Rebecca. Aceasta a defilat la Milano pentru Dolce&Gabbana, iar mama ei i-a fost alături.



Soția lui Laurențiu Reghecampf a postat mai multe clipuri live, dar și poze, însă nu toate comentariile au fost de apreciere. Un utilizator i-a scris la comentarii: ”Ana, dragă, înțeleg că ești mândră, dar nu așa se măsoară performanța. E foarte ușor să reușești când ai totul pus pe tavă, când ești împins de la spate și ai și conexiunile necesare. Adevărata performanță se măsoară în cei care pornesc de la zero, fără nimic, și totuși ajung atât de departe. Aceia chiar au mult potențial, de departe. Aceia chiar au mult potențial. restul sunt doar rezultatul părinților.”

Reacția Anamariei Prodan Reghecampf a fost virulentă: „Ce greșit vorbești! Munca părinților se reflectă în reușitele copiilor. Este meritul copilului meu că a ajuns nr. 1! Nu a ajuns o drogată sau o bețivă de bani gata! Adevărata performanță o fac cei care au 7 ani de acasă. Cei care ajung în vârf. Pentru copilul meu, numele familiei ei atârnă cumplit de greu! Copilul meu, ca și mine, nu a uzat de acest nume și a muncit de 10 ori mai mult decât un copil normal ca să demonstreze că e bună! Copilul meu a fost ales de Dolce and Gabbana nu pentru că este fata Anamariei Prodan! Ci pentru faptul că este o profesionistă desăvârșită, o fată superbă, deșteaptă și cuminte!”

Rebecca Dumitrescu s-a mutat de curând la Milano după ce a studiat mai mulți ani în SUA.