FOTO A fugit din România ca să scape de comunism, iar acum e un fotomodel canadian de top! Povestea Irinei Lăzăreanu

Joi, 29 Noiembrie 2018

Irina Lăzăreanu este una din fotomodele de top cu origini românești care a reușit să devină vedetă internațională.Acum în vârstă de 36 de ani, ea s-a născut în 1982 la Cluj Napoca, însă a emigrat pe când avea cinci ani, împreună cu părinții săi, în Canada pentru a scăpa de greutățile comunismului.

La vârsta de 13 ani s-a mutat la Londra pentru a studia baletul, însă a renunțat după o accidentare la picior. Pe când avea 15 ani l-a cunoscut pe cântărețul Pete Doherty cu care a fost chiar și logodită, însă relația lor nu a funcționat.

În schimb, Irina s-a confirmat ca fotomodel, domeniu în care lucrează încă de la 17 ani. A participat la primul ei casting din dorința de a câștiga bani pentru a-și plăti chiria.

Cariera ei a luat având și a fost prezentă la defilări de modă în Londra, Paris, Barcelona, Australia și Madrid.

În 2005 a fost aleasă de celebra Kate Moss ca model pentru coperta ediției decembrie/ianuarie 2005/206 a Vogue: Paris, urmând să apară și în ediția de Italia a aceleeași reviste.

A prezentat pentru numeroase branduri și are multe pictoriale sexy la activ, dar a cochetat puțin și cu cariera muzicală, însă fără la fel de mult succes.