FOTO A cheltuit un milion de dolari pe operații estetice după ce a fost depenendentă de droguri! Cum arată acum

Foto: Instagram (Foto: Instagram)   Galerie foto (15)

Articol de GSP vineri, 18 ianuarie 15:14

Klara Lima, 28 de ani, e cunoscută cu numele Kitana Savage și are o întreagă poveste de viață în spate. Ea a cheltuit un milion de dolari pe operații estetice, însă extravaganțele au venit în urma unei traume puternice și a dependenței de droguri.



Klara și-a pierdut părinții pe când era adolescentă, iar pe numele ei a rămas o mare avere pe care nu a știut cum să o gestioneze.

A căzut pradă petrecilor și a drogurilor, fiind la un pas să își piardă la rândul ei viața. Pentru a scăpa de acest viciu, ea a investit bani serioși în operațiile estetice ca să fie mai sexy și să se simtă mai bine în pielea ei.

A suferit trei liftinguri braziliene la fund, patru măriri de sâni și mai multe intervenții chirurgicale la față, iar acum lucrează ca model și vrea să își lanseze o carieră muzicală.

„Am fost dependentă de droguri grele. Consumam cocaină ca să nu-mi fie foame și am ajuns să iau între unu și cinci grame pe zi. De asemenea, fumam două pachete de țigări pe zi, consumam mult alcool și mâncam doar fast-food. Renunțasem complet la viața mea. Este foarte periculos să dai o sumă de bani unei persoane tinere, fără cineva care să o îndrume sau să o țină sub control”, a spus Klara, potrivit libertatea.ro.