FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Șucu și Angelescu nu-s pe aceeași linie cu galeria! Decizia luată în ziua meciului cu CFR Cluj

Dan Șucu și Victor Angelescu
Dan Șucu și Victor Angelescu

Articol de - Publicat duminica, 05 mai 2024 15:06 / Actualizat duminica, 05 mai 2024 17:00

Rapid a avut parte de un play-off dezamăgitor. Giuleștenii au înregistrat 6 eșecuri, un rezultat de egalitate și nicio victorie, iar galeria a anunțat că nu va face deplasarea la Cluj, pentru meciul cu CFR. Conducerea a luat o decizie diferită.

  • CFR Cluj - Rapid se joacă astăzi, de la 21:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Clubul Rapid a emis sâmbătă un comunicat în care a anunțat decizia luată de conducere. Dan Șucu și Victor Angelescu au făcut deplasarea la Cluj-Napoca în ziua de Paști, chiar dacă meciul „nu mai are o miză atât de mare”.

Mutarea ANULUI la Rapid, anunțată de Dan Șucu chiar în ziua de Paști: „Prioritatea noastră este Mircea Lucescu”
RAPID
Mutarea ANULUI la Rapid, anunțată de Dan Șucu chiar în ziua de Paști: „Prioritatea noastră este Mircea Lucescu”

Dan Șucu și Victor Angelescu, prezenți la CFR Cluj - Rapid

Acționarul majoritar al giuleștenilor, Dan Șucu, va fi prezent la Cluj pentru meciul cu CFR. Acest eveniment se întâmplă chiar în ziua în care omul de afaceri a anunțat faptul că vrea să realizeze mutarea deceniului în fotbalul românesc, aducerea lui Mircea Lucescu la Rapid.

Clubul a emis un comunicat în care a precizat că îl va sancționa pe Paul Iacob (27 de ani) pentru comportamentul pe care l-a avut la meciul cu Craiova, atunci când jucătorul a sărit la bătaie cu un suporter. Acesta este motivul pentru care galeria giuleștenilor nu va fi prezentă în Gruia.

Această deplasare va fi una diferită față de cele obișnuite. În primul rând, ne va lipsi galeria, cea care a decis să nu urmeze echipa pentru prima dată în acest sezon. Fără energia oferită de cea mai frumoasă galerie din țară, ne va fi mult mai greu, dar înțelegem dezamăgirea celor care până acum ne-au susținut necondiționat.

Sperăm să ne ridicăm la nivelul lor, cât de curând, și să fim din nou, împreună, o forță, așa cum până nu demult am fost. Pentru că Rapid fără galerie este incomplet.
De asemenea, înțelegem că gestul făcut de Paul Iacob a fost unul dintre motivele care au determinat galeria să ia această decizie. Paul regretă enorm ce a făcut, dar acest lucru nu înseamnă că nu va fi sancționat drastic de către club, iar dacă antrenorul principal va decide să îl introducă pe teren, jucătorul nostru va trebui să se revanșeze față de suporteri prin jocul prestat.

Altfel, chiar dacă meciul cu CFR Cluj, cea mai puternică echipă a ultimilor ani, nu mai are o miză foarte mare pentru noi în clasament, ne dorim enorm să ne întoarcem cu cele trei puncte, pentru a încheia seria negativă din Play-Off și pentru a le aduce suporterilor noștri o mică bucurie cu ocazia sărbătorilor Pascale.

Chiar dacă este o deplasare lungă, într-o zi sfântă, acționarii clubului vor merge la Cluj-Napoca și vor fi alături de echipă, la fel ca și toți angajații Rapidului, în speranța de a le oferi băieților un sprijin moral.

Din păcate, aceste sărbători nu sunt cum am sperat, dar vom face tot posibilul ca în noul sezon Rapid să fie așa cum toți ne dorim, să lupte pentru cele două trofee puse în joc, Superliga și Cupa României, și să le și câștige!

- comunicatul clubului Rapid

VIDEO. Bogdan Lobonț, întrebat dacă a fost deranjat de întâlnirea lui Șucu cu Șumudică: „Eu nu am nicio presiune. Știu cine sunt si ce pot să fac”

Citește și alte știri:

Boloni s-a abținut cu greu: „Voi fi chemat la Comisia de Disciplină!”
FRANȚA
Boloni s-a abținut cu greu: „Voi fi chemat la Comisia de Disciplină!”
Prima reacție a lui Florescu după momentul controversat cu Hanca: „Mi se pare penibil!”
BOTOȘANI - VOLUNTARI 0-0
Prima reacție a lui Florescu după momentul controversat cu Hanca: „Mi se pare penibil!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
Flv81
Flv81  •  05 Mai 2024, 18:09

Acum Sucu își dorește ca să vină Mircea Lucescu. Zilele trecute, referitor la numirea lui Sumudica ca antrenor, spunea că așteaptă să vadă dacă Lobonț își îndeplinește obiectivele sau nu și doar după aceea va lua o decizie! Cea mai înțeleaptă decizie pe care ar putea să o ia Sumudica ar fi că, dacă nu prinde un contract în străinătate, să meargă la U Cluj! Acolo sunt bani și este voință! Ce să facă la Rapid?! Dragoste cu forța nu se poate, este clar că Sucu nu îl dorește la Rapid! Pentru Rapid, din nefericire și următorul sezon este ratat! :( Și privind la exemplul lăsat de Becali la FCSB, cel puțin următoarele 8 sezoane, cele mai înalte obiective la care putem visa sunt: locul 2 și Cupa României!

Averroes
Averroes  •  05 Mai 2024, 17:57

Degeaba aduceti victima vatmanului...parpangel e *** de vreo cativa ani buni

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  05 Mai 2024, 17:17

Mă chinui de o oră cu o problemă de matematică: Suporterii Rapidului au ajuns la stadionul din Gruia. Dacă se așeaza câte un suporter pe loc, ramâne Dl. Șucu în picioare. Dacă se așeaza câte doi suporteri pe loc, ramâne un loc liber. Câți suporteri rapidiști au venit la meci?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează