FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FCU CRAIOVA 3-1

Rednic a anunțat clar » Mesaj către dinamoviști: „Nu ați vrut să mă susțineți, să fiți sănătoși!”

Articol de - Publicat luni, 06 mai 2024 20:35 / Actualizat luni, 06 mai 2024 21:24

UTA - FCU Craiova 3-1. Mircea Rednic, antrenorul arădenilor, a lansat un mesaj amenințător la adresa lui Dinamo, viitoarea adversară a echipei lui.

UTA a câștigat deja play-out-ul și dă peste Dinamo în ultima rundă (duminică de la ora 21:30). „Câinii” retrogradează dacă nu înving, iar dacă vor câștiga oricum ar sta la mâna rezultatelor din celelalte 4 meciuri.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe
PLAY-OUT
Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

Mircea Rednic o amenință pe Dinamo: „Eu i-am ajutat, mai mult ce să fac?”

„Încă nu s-a terminat, noi suntem serioși. Văd ce se vorbește, nu e cazul. Am băieți care respectă competiția, suporterii care ne-au susținut mereu. Îmi pare rău de adversari, dar nu avem ce să facem, vrem să câștigăm.

Nu contează că sunt sau nu dinamovist. Am bătut Craiova, Botoșani, Iași, să mai facă și ei puncte! Eu am făcut ce am avut de făcut. E vina celor de la Dinamo că nu au mers pe mâna mea, au venit specialiști acolo, începând cu marele administrator șef (n.r. - Răzvan Zăvăleanu).

El stă de 4 ani acolo și ia salariul. Eu ce să vă fac mai mult de atât? Ajutați-vă voi. Nu ați vrut să mă susțineți, să fiți sănătoși!”, a declarat Rednic, la „DigiSport Special”.

Mircea Rednic, după ce a câștigat play-out-ul cu UTA

„Suporterii mi-au scandat numele, dar așa e când ai rezultate. La început a fost mai greu, dar conducerea a fost alături de mine și m-a ajutat. Am pus suflet și eram sigur că o să reușesc.

Am reușit alături de suporteri, de conducere. Conducătorii și-au dat seama că putem face lucruri frumoase și nu doar să ne batem la retrogradare. Lumea să înțeleagă că vrem și mai mult la anul! Am format un grup, atmosfera e foarte bună, am băieți disciplinați, serioși.

Se poate și cu plăcere, cu glume, cu antrenamente moderne, cum am făcut eu. E atmosfera bună aici, se simt respectați. De săptămâna viitoare vor semna 4-5 jucători. De la alții mă așteptam la mai mult”, a mai declarat Rednic.

Citește și:

„Credeți-mă, m-am deplasat personal la Sibiu!” » Șeful lui Poli Iași, reacție „la cald” despre aluziile de non-combat cu Hermannstadt
HERMANNSTADT - POLI IAȘI 0-1
„Credeți-mă, m-am deplasat personal la Sibiu!” » Șeful lui Poli Iași, reacție „la cald” despre aluziile de non-combat cu Hermannstadt
Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”
PLAY-OUT
Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (79)
Dragos_slc9
Dragos_slc9  •  09 Mai 2024, 12:42

Nea' Mircea, te lasă inima sa duci Dinamo asa jos!? Nu te vor uita fanii niciodată pentru meciul ăsta... vei veni acasă, în groapă în cor de huiduieli și înjurături dacă ne retrogradezi...

Dragon78
Dragon78  •  09 Mai 2024, 00:18
Postat de allez.les.rouges pe 07 Mai 2024, 20:50

Uite că Lung nu a scos nimic iar tu dovedești că ești și mincinos, și prost, și ticălos! R-ați ai dracu' cu minciunile și ticăloșenia voastră!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

allez.les.rouges
allez.les.rouges  •  08 Mai 2024, 00:10
Postat de Dragon78 pe 07 Mai 2024, 12:09

Sunt slabe toate. Jocul rezultatelor si incapabilitatea lui Dinamo sa tina de rezultate duce la reetrogradare. Daca nu scotea Lung sutul lui Stoica se termina egal la Sibiu si nu mai vorbea nimeni de blat. Craiova la Voluntari a avut 70 de minute om in plus. Dadea gol si batea astazi Voluntari era in locul lor. Daca Dinamo se apara corect cu Cluj si nu ia golul de 3-3, nu mai vorbim de blaturi. Si tot asa. Cu jucatori luati in iarna ce nu au jucat de minim 8-9 luni ce sperante sa ai?

Concluzia ta e că Dinamo București este de vină pentru blaturile enumerate, pentrucă pierde pe final cu arbitraje ticăloase, da!?.... Bravo nene, cap ai, minte ce-ti mai trebuie!?

Vezi toate comentariile (79)
Comentează