FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2

Mircea Lucescu a plecat la 1-1: „Rapidul a plecat pe un drum bun, e și chestie de răbdare”

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Articol de , , - Publicat marti, 30 aprilie 2024 00:07 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 00:31

Mircea Lucescu n-a prins finalul partidei Rapid - Universitatea Craiova (1-2), când Alex Crețu a înscris golul victoriei oaspeților.

Rapidul a pierdut în prelungiri meciul cu Universitatea Craiova (1-2). Însă golul lui Alex Crețu, cel care a stabilit rezultatul final, l-a găsit pe Mircea Lucescu în catacombele stadionului din Giulești.

Scene incredibile la finalul meciului din Giulești. Paul Iacob a sărit la bătaie cu spectatorii + Prima reacție a jucătorului
RAPID - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2
Scene incredibile la finalul meciului din Giulești. Paul Iacob a sărit la bătaie cu spectatorii + Prima reacție a jucătorului

Mircea Lucescu: „O echipă se construiește cărămidă cu cărămidă”

Astfel că legendarul antrenor a vorbit doar despre ceea ce se petrecuse pe gazon înaintea deznodământului final. „O echipă se construiește greu. Nimeni nu este sigur de o investiție care se face într-un jucător sau mai mulți.

Trebuie să-i aduci în situația în care să formeze într-adevăr o echipă. Eu cred că Rapidul a plecat pe un drum, este și o chestiune de răbdare. O echipă se construiește cărămidă cu cărămidă. Mereu trebuie să adaugi câte ceva în plus”, a comentat tehnicianul în vârstă de 78 de ani.

Mircea Lucescu crede că se va face „curățenie” în lotul Rapidului

El a apreciat că „sunt jucători care anul ăsta au demonstrat că pot juca la Rapid, sunt alții care nu sunt de nivelul Rapidului și trebuie găsite soluții pentru a-i schimba. Sigur că domnul Șucu va analiza foarte bine acest an, au fost momente extraordinare și altele de mare deziluzie. Dânsul știe ce trebuie să facă ca să ajungă la o continuitate”.

Totodată a punctat că „e imposibil să câștigi un campionat dacă ai asemenea momente, unele formidabile, alte dezamăgitoare. După 4-0 cu FCSB toată lumea se gândea la posibilitatea ca Rapidul să atace titlul”.

Mircea Lucescu n-a vrut să vorbească de potențialul lui Bogdan Lobonț

Se poate vorbi despre un sezon ratat? „Complet ratat e mai greu de spus, nu-i mai rău ca acela de anul trecut. E un moment de reflexie și de a lua niște decizii care să ducă la îmbunătățirea jocului”, a spus Lucescu.

El a refuzat să vorbească despre potențialul lui Bogdan Lobonț: ”E foarte greu de spus, un antrenor trebuie judecat mai mult la final de carieră, celor tineri trebuie să le acorzi circumstanțe pentru fiecare moment, au nevoie de susținere”.

VIDEO. RAPID - CSU CRAIOVA 1-2. Mircea Lucescu a plecat de la stadion când scorul era încă 1-1: „Rapidul a plecat pe un drum bun, e nevoie de răbdare”

Mai puteți citi:

Dan Șucu a plecat din Giulești înconjurat de 6 bodyguarzi » Cum a fost surprins patronul Rapidului la meciul cu Craiova

Lobonț nu a înțeles nimic din ce s-a întâmplat în jurul lui: „N-am văzut ce a făcut Paul Iacob. Nu știu ce a zis Gigi Corsicanu'. Săpunaru a dat mâna cu mine”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (3)
atacama
atacama  •  30 Aprilie 2024, 09:34

Este clar ! Domnul acesta trebuie sa ia o pauza,pe viata.Lucescu, desigur. Este din alt "film".

Dansss
Dansss  •  30 Aprilie 2024, 08:35

A plecat…. dar, s-a intors!!!

varsator28
varsator28  •  30 Aprilie 2024, 08:30

Toti asteptati ca cainii friptura, sa zica Lucescu ca nu e de nivelul asta Lobont ca va place balacaria. Sa vina Sumudica sa faca balacareala din asta balcanica. Asta trebuie ca asta vinde. Dupa sa caute scuze la fiecare pas. Unde e rost de cascaval repede si sobolani. Clar il trimit pe Sapunaru si pe krasniqi la echipa a doua sa le revina memoria ca au uitat cine e sef in vestiar. Dupa asta nu mai misca nimeni in front. Dar nu se poate ca sapunaru e un lider!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează