FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica se teme: „Ar fi o lovitură colosală pentru fotbalul românesc!” » Mutarea care îl pune pe gânduri

Articol de - Publicat miercuri, 08 mai 2024 11:48 / Actualizat miercuri, 08 mai 2024 12:22

Mihai Stoica, președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, a reacționat după ce Dan Șucu, patronul Rapidului, s-a întâlnit cu Mircea Lucescu.

Acționarul majoritar al giuleștenilor a anunțat public faptul că aducerea lui Mircea Lucescu la Rapid reprezintă o prioritate în momentul de față. Cei doi s-au întâlnit marți, 7 martie, iar Il Luce a declarat după discuțiile cu Șucu că nu va lua o decizie până la data de 1 iunie.

New-entry pe lista de antrenori a lui Șucu: „Au fost 40 de variante, au rămas 3” » Rapid îl anunță după derby-ul cu FCSB
Rapid
New-entry pe lista de antrenori a lui Șucu: „Au fost 40 de variante, au rămas 3” » Rapid îl anunță după derby-ul cu FCSB

Mihai Stoica a declarat că nu s-ar bucura deloc în cazul în care Mircea Lucescu ar ajunge la Rapid, indiferent de funcția pe care ar urma să o ocupe. Oficialul de la FCSB este convins că, în cazul în care s-ar ajunge la o înțelegere, Rapid se va transforma într-o forță cu care ar fi extrem de greu de concurat.

Mihai Stoica nu vrea ca Mircea Lucescu să semneze cu Rapid: „Nu m-aș bucura”

Ar fi o lovitură colosală pentru Rapid, dar și pentru fotbalul românesc. Nu m-aș bucura. Cu Mircea Lucescu, Rapid devine o forță mare. Nu ai alternativă la Mircea Lucescu, îți ridică nivelul clubului. Nu există un alt personaj în fotbalul românesc care să poată să îl înlocuiască.

Nu știu ce vrea Mircea Lucescu, dacă vrea să aducă un antrenor pe care să îl dirijeze, gen Măldărășanu, dau exemple, sau vrea să coboare în iarbă. Eu cred că Nea Mircea coboară în iarbă, e genul care acolo respiră.

Omul ăsta are o energie... vârsta e o minciună. Nu are cum, ai zice că are 50 de ani. Pentru un om normal e greu să țină pasul cu el, chiar dacă are aproape 79 de ani”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Martin O'Neill a fost și el luat în calcul de Rapid

Între timp, pe lista giuleștenilor a apărut și numele lui Martin O'Neill, un antrenor legendar al fotbalului britanic.

Nord-irlandezul a trecut pe la nume precum Celtic, Aston Villa sau naționala Irlandei, însă Dan Șucu nu-l agreează din cauza vârstei. În plus, antrenorul este mulțumit cu statutul pe care îl are în prezent, fiind angajat în federație.

Euro GSP » Vorbe, păreri, gen. Unde ar trebui să meargă Mircea Lucescu, la Dinamo sau la Rapid

Citește și:

Întrebarea care l-a enervat pe Kylian Mbappe » A refuzat să răspundă și a plecat din interviu!
PSG - BORUSSIA DORTMUND 0-1
Întrebarea care l-a enervat pe Kylian Mbappe » A refuzat să răspundă și a plecat din interviu!
Scandalizat că Gigi Becali a luat titlul: „Antrenorul român a decăzut, e înjunghiat pe la spate”
FCSB
Scandalizat că Gigi Becali a luat titlul: „Antrenorul român a decăzut, e înjunghiat pe la spate”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (10)
ray51
ray51  •  08 Mai 2024, 20:20

Ce Martin...? Las-o d-le Sucu jos. Daca tot umbli pe afara, adu-l pe Guardiola, Klopp... Pentru spiritul si entitatea RAPID, altii mai buni decat cei care au mancat 'painea' ceferistilor, nu exista. Acesta e un club de cartier muncitoresc cu istorii ceferiste. Nu ai cumparat Real sau Liverpool. Ai cumparat echipa de fotbal RAPID cu tot cu suflarea de zeci de ani (chiar o suta!). Reflecteaza adanc si lasa-l pe nea Mircea sa se odihneasca pana dupa 1 iunie si mai departe. Dumneata fa o alegere desteapta. Citeste de 10 ori ce am scris aici. Nu e timp de 'pitipoance', de creatii extravagante de bucatarie sau dormitor... Decide repede si vei castiga! (dupa cum vezi nu am facut nominalizari, folosesc 'liberul arbitru' al filozofiei unui barbat destept).

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  08 Mai 2024, 17:27
Postat de Docil pe 08 Mai 2024, 13:26

Cum sa-ți fie teama domnule presedi te al consiliului de administratie cand voi il aveți pe cel mai bun antrenor domnul Gigi Becali ?

Exact! A și zis Gigi că e peste Il Luce.

muzzi1
muzzi1  •  08 Mai 2024, 14:07

tot pleaca nea jiji la Liverpool, de ce nu il ia pe Klop, ca e liber?!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează