FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FC BOTOȘANI 1-2

Laszlo Balint recunoaște: „Situația noastră s-a complicat foarte mult”

Laszlo Balint (45 de ani), antrenorul Petrolului Ploiești
Laszlo Balint (45 de ani), antrenorul Petrolului Ploiești

Articol de - Publicat luni, 29 aprilie 2024 20:19 / Actualizat luni, 29 aprilie 2024 22:21

Antrenorul Petrolului, Laszlo Balint, susține că momentul psihologic al partidei a fost în minutul 69, când Sergiu Hanca a ratat un penalty la scorul de 1-1.

Petrolul a pierdut 3 puncte mari, luni seară, în fața lui FC Botoșani (1-2), și a intrat în hora retrogradării. Ploieștenii au fost conduși cu 1-0, au egalat, iar în repriza secundă au avut șansa lui 2-1 (min. 69), însă Sergiu Hanca a irosit un penalty. Lovitura decisivă au primit-o în minutul 87, când Sadiku a punctat pentru 1-2.

Prima mutare pe care vrea s-o rezolve FCSB » MM Stoica: „Am avut un prim contact cu agentul lui. Mă voi implica personal!”
FCSB
Prima mutare pe care vrea s-o rezolve FCSB » MM Stoica: „Am avut un prim contact cu agentul lui. Mă voi implica personal!”

Laszlo Balint: „Suntem la mâna noastră”

La final, antrenorul Laszlo Balint a admis că situația „lupilor galbeni” s-a complicat, dar consideră că „suntem la mâna noastră”. El susține că momentul psihologic al partidei a fost lovitura de la 11 metri ratată de Hanca.

„A fost un meci sub semnul echilibrului. Am început repriza a doua foarte prost, dar după ne-am revenit. Acel moment psihologic a fost decisiv asupra jocului. Acel penalty. Noi la nivelul taliei suntem mai bine decât adversarul și am primit gol la acea fază.

Situația noastră s-a complicat foarte mult în ultimele etape. Săptămâna viitoare vom întâlni un adversar mult mai dificil (n.r. - Oțelul). Suntem la mâna noastră. Eu asta le-am spus băieților. Trebuie să ridice capul din pământ”.

Laszlo Balint: „Vom face tot ce depinde de noi să ne salvăm”

Balint a mai spus la flash-interviuri că „ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri. Nu este plăcut în primul rând pentru noi să avem aceste emoții. Vom face tot ce depinde de noi să ne salvăm.

Hanca a fost primul executant de pe listă. Hanca a fost un executant și la Dinamo, și în Polonia. Este un executant foarte bun. La antrenamentul de ieri am avut șase executanți și a bătut foarte bine. Nu a fost o execuție fericită. A fost un moment psihologic și a înclinat balanța.

Mai sunt două meciuri. Pe mine mă preocupă foarte mult că am primit trei goluri din fază fixă în ultimele două meciuri. Din punctul meu de vedere, responsabilitatea și concentrarea trebuie să fie foarte mari la fazele fixe”.

VIDEO. Gigi Becali, despre cât de grea a fost așteptarea titlului după 9 ani: „Am fost sigur tot timpul”

Mai puteți citi:

Bogdan Andone, după ce a dus-o pe Botoșani deasupra locurilor retrogradabile: „O să spun la finalul sezonului care e secretul”

FCSB îl vrea înapoi, dar el șovăie: „Eu vreau să joc fotbal, atâta tot”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
concret
concret  •  29 Aprilie 2024, 23:09

Sunteti noua Gloria Bistrita a fotbalului romanesc, bah!!! Dupa 0-4 cu Voluntariul lui Pandele, acum umilinta asta cu Botosaniul lui Iftime?! Fotbalul romanesc, care nu exista la nivel european, isi merita soarta!

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  29 Aprilie 2024, 22:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează