FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 2-2

Reacția lui Gigi Becali după accidentarea lui Florinel Coman: „Nu mă interesează naționala” » A remarcat un jucător după remiza cu Sepsi: „Așa vreau să fie!”

Gigi Becali +38   FOTO
Gigi Becali

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2024 00:14 / Actualizat joi, 25 aprilie 2024 00:51

Sepsi - FCSB 2-2. Gigi Becali (65 de ani), patronul roș-albaștrilor, a intrat în direct și a comentat rezultatul înregistrat de echipa sa. El a vorbit despre accidentarea lui Florinel Coman, cel care a fost înlocuit de Miculescu în minutul 19 și a lăudat prestația atacantului transferat de la UTA Arad.

Patronul lui FCSB nu este îngrijorat după remiza cu Sepsi. El a făcut calculele și a anunțat faptul că echipa sa are nevoie de un singur punct pentru a fi campioană, în cazul în care CFR Cluj va câștiga joi pe terenul Universității Craiova. A comentat și prestația Farului, care a învins-o miercuri pe Rapid, scor 3-1.

Are pe masă oferta de la Gigi Becali, dar ar putea fi deturnat de o rivală din Superliga!
FCSB
Are pe masă oferta de la Gigi Becali, dar ar putea fi deturnat de o rivală din Superliga!

Gigi Becali, după Sepsi - FCSB 2-2: „Ce emoții să mai am?”

„Se întâmplă, ce emoții să mai am? Sunt 11 jucători, mai avem și alții (n.r. despre accidentarea lui Florinel Coman). Pe mine nu mă interesează echipa națională, dacă sunt jucătorii mei acolo da, sunt disperat de națională.

Eu zic că am pierdut două puncte cu Sepsi, dar dacă stăm să ne gândim ce am jucat în repriza a doua, este echitabil rezultatul. Nu știu de ce le-ar fi fost teamă, ne mai trebuie un singur punct dacă CFR bate mâine, pentru ce să ne mai temem. De 4 puncte mai aveam nevoie, oricând le luăm nu contează, am obținut unul deja.

Farul e în formă, dar dacă ești FCSB și aveai nevoie de un punct, pe teren propriu cu Farul, și nu poți să-l scoți, pentru ce să fii campion? Să nu mai fi dacă joci acasă și nu poți să scoți un punct. Chiar dacă am pierde noi toate meciurile, nu le-ar câștiga Farul și Craiova.

Mi-a plăcut de Miculescu, ăsta vreau să fie luptător, să se bată, s-a bătut pe toate mingile, n-a pierdut nimic”, a declarat Becali, la „DigiSport Special”.

VIDEO. SEPSI - FCSB. Suporterii roș-albaștrii au început să strige ”Campionii, Campionii”, după ce Florinel Coman a deschis scorul la Sfântu Gheorghe

Citește și alte știri:

Decizie total neașteptată! Barcelona a bătut palma cu antrenorul pentru următorul sezon
Barcelona
Decizie total neașteptată! Barcelona a bătut palma cu antrenorul pentru următorul sezon
Emoții la FCSB » Florinel Coman s-a accidentat în prima repriză cu Sepsi și a fost schimbat
Sepsi - FCSB
Emoții la FCSB » Florinel Coman s-a accidentat în prima repriză cu Sepsi și a fost schimbat

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
GIGIsport.ro
GIGIsport.ro  •  25 Aprilie 2024, 11:33

Ciobane gretos ai distrus fotbalul romanesc cu blaturile tale!

F.C.S.B.
F.C.S.B.  •  25 Aprilie 2024, 11:15

Gigi Becali BLATISTUL PACATOS AL FOTBALULUI ROMANESC!!

magic4ever
magic4ever  •  25 Aprilie 2024, 10:31

Daca castiga Craiova cu CFR si FCSB nu bate pe Farul sa vezi ce emotii o sa aiba Becali inainte de meciul cu Craiova...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează