FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - RAPID

FOTO N-a mai suportat » Cum l-au surprins camerele pe Șucu după golul Farului

Articol de - Publicat miercuri, 24 aprilie 2024 19:45 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2024 23:18

Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, a fost la Ovidiu pentru a urmări meciul cu Farul.

Giuleștenii trec printr-o perioadă dezastruoasă, în primele 5 etape din play-off au făcut doar un punct, după 2-2 cu FCSB. Rapid s-a dus la Ovidiu cu misiunea clară de a câștiga, însă prima repriză a fost modestă și s-a încheiat cu golul lui Louis Munteanu.

FOTO. Cum a fost surprins Dan Șucu după golul lui Louis Munteanu

+4 FOTO

Atacantul Farului care e dorit de Rapid a deschis scorul în minutul 40. I-a luat fața lui Iulian Cristea și a marcat din alunecare, după o centrare din dreapta.

În acel moment, camerele care au transmis meciul s-au mutat pe tribuna oficială, unde se afla Dan Șucu. Omul de afaceri a fost extrem de dezamăgit și și-a pus mâinile pe față.

Rapidul a egalat însă înainte ca echipele să fie trimise la cabine. Rrahmani a punctat dintr-un penalty dictat cu ajutorul VAR-ului, pentru un henț al lui Nedelcu în careu.

Dan Șucu, deranjat de Marius Șumudică

Dan Șucu a declarat că Bogdan Lobonț va rămâne la Rapid dacă va duce echipa în cupele europene, însă Marius Șumudică a dezvăluit că e luat în calcul și discută cu Victor Angelescu, acționarul majoritar de la Rapid. Însă faptul că aceste discuții au ieșit în presă l-a deranjat pe Șucu.

„Dan Șucu i-a delegat pe cei doi să se ocupe de problemele tehnice și sportive ale clubului, el se ocupă mai mult de partea administrativă, de finanțare.

Dar nu i-a convenit deloc când a aflat că Șumudică a vorbit public despre aceste negocieri. Chiar dacă e mai nou în fotbal, înțelege că un club în situația Rapidului, în pericol să nu-și atingă obiectivele, ar putea avea un plan B, dar consideră că acest gen de tratative nu ar fi trebuit să fie publice, în condițiile în care echipa are antrenor”, au dezvăluit sursele GSP.

Citește și:

Rapidiștilor le-a intrat Farul în ochi și nu prea mai văd Europa » Cum arată clasamentul ACUM
FARUL - RAPID
Rapidiștilor le-a intrat Farul în ochi și nu prea mai văd Europa » Cum arată clasamentul ACUM
Fanii lui Dinamo s-au mobilizat după eșecul cu Botoșani » Sold-out la „finala” cu Voluntari
DINAMO
Fanii lui Dinamo s-au mobilizat după eșecul cu Botoșani » Sold-out la „finala” cu Voluntari

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (13)
bacy
bacy  •  26 Aprilie 2024, 08:40

Chiar credeți în povestea că Săpunaru a fost accidentat ? Chiar credeți că echipa din meciul cu Farul a fost făcută de antrenor ? Aceste întrebări stau pe limba oricărui microbist și mai ales a simpatizanților acestei echipe ! După ce-a ”scăpat” de liderul galeriei, acest domn patron, nou în fotbal, a luat-o pe urmele predecesorilor lui ! Din păcate ”farmecul” a dispărut și am fost puși în fața crudului adevăr ! P.S. După domn Miăiță de la Craiova a apărut și acest domn Parizer alt mare fan al baciului din Pipera care nu a aflat încă; ”copia nu are valoare” !

unurtr
unurtr  •  25 Aprilie 2024, 10:50
Postat de babinu pe 24 Aprilie 2024, 22:32

Omu' era pregatit sa ia campionatu' cu alde Sapunaru, Iacob si Oaida :))

Păi unii au luat titlul cu Onofraș, Galamaz și Bilașco... Contează și dăruirea lor și cum sunt aranjați..

X01Y
X01Y  •  25 Aprilie 2024, 09:53
Postat de babinu pe 24 Aprilie 2024, 22:32

Omu' era pregatit sa ia campionatu' cu alde Sapunaru, Iacob si Oaida :))

Dacă-l mai adăugăm și pe Dragoș Grigore și pe Borza, echipa e completa. N-am nimic cu Albania, dar Gică îi ținea în frâu pe copiii ăștia, pe bani putini. Cum au ajuns în București, bani de bani, femei cârd după ei, nu mai joacă nimic. Despre Săpun și Grigore, respecte, dar e cazul să se retragă.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează