FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT – POLI IAȘI 0-1

Alin Roman și-a avertizat coechipierii, după succesul cu Hermannstadt

Alin Roman la balon / Foto: GSP.ro
Alin Roman la balon / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat luni, 06 mai 2024 18:53 / Actualizat luni, 06 mai 2024 19:03

Alin Roman (30 de ani), golgheterul și cel mai bun pasator al Politehnicii Iași din actualul sezon al Superligii, i-a avertizat pe coechipierii săi după succesul din deplasarea cu Hermannstadt, scor 1-0, că nu vor avea menținerea în primul eșalon asigurată dacă vor ajunge la baraj. Echipele clasate pe locurile 13 și 14 din Superligă le vor întâlni, cel mai probabil, la baraj pe Csikszereda Miercurea Ciuc și CS Mioveni.

Succesul cu Hermannstadt a adus-o pe Poli Iași cel puțin pentru moment pe locul 14 din Superligă, ultimul care asigură prezența la barajul de menținere în primul eșalon. Alin Roman le-a transmis coechipierilor săi, la finalul confruntării, să rămână cu picioarele pe pământ.

Rezultat important pentru Dinamo în UTA Arad - FCU Craiova
UTA ARAD - FCU CRAIOVA
Rezultat important pentru Dinamo în UTA Arad - FCU Craiova

Alin Roman, ferm după Hermannstadt – Poli Iași 0-1: „Le-am transmis colegilor să rămână cu picioarele pe pământ!”

„Ieșim jucătorii cu experiență la rampă. Am jucat cu inima. (n.r.- despre golul său anulat de VAR în minutul 41) Asta este, dacă a fost ofsaid, mă bucur că am fost la recuperare la golul validat. Am încercat să le transmit din încrederea mea colegilor, să șuteze mai mult la poartă.

Noi, cei cu experiență, le-am transmis colegilor să rămână cu picioarele pe pământ. (n.r.- despre faptul că echipele din Liga 1 sunt favorite la baraj) Fotbalul se joacă pe teren, niciodată nu este ceva stabilit”, a fost mesajul lui Alin Roman la finalul meciului, la Liga DigiSport.

10goluri și 6 pase de gol a reușit Alin Roman pentru Poli Iași în 31 de meciuri din actualul sezon al Superligii

Stoperul Florin Ilie (31 de ani) le-a transmis, la rândul său, fanilor moldovenilor să umple arena din Copou la meciul următor cu Petrolul Ploiești, programat pe 12 mai.

„Trebuia să câștigăm sau măcar să nu pierdem pentru a rămâne în lupta pentru baraj. Am rămas concentrați, am jucat pentru rezultat, celelalte meciuri au fost mai puțin bune pentru noi. Am fost o echipă, am fost uniți și meritam această victorie.

Și data trecută UTA nu a avut miză și am pierdut cu 2-0. Noi așteptăm fanii să vină, să fie sold-out stadionul. Dacă vom juca așa cum am făcut astăzi, ne vom menține în prima ligă”, a fost și reacția lui Florin Ilie.

VIDEO Hermannstadt - Poli Iași 0-1. Fanii ardelenilor au răbufnit la finalul meciului: „Rușine să vă fie! Demisia!”

Citește și:

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”
PLAY-OUT
Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”
„Credeți-mă, m-am deplasat personal la Sibiu!” » Șeful lui Poli Iași, reacție „la cald” despre aluziile de non-combat cu Hermannstadt
HERMANNSTADT - POLI IAȘI 0-1
„Credeți-mă, m-am deplasat personal la Sibiu!” » Șeful lui Poli Iași, reacție „la cald” despre aluziile de non-combat cu Hermannstadt

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează