Ești o persoană pozitivă? Iată 10 fraze care te trimit imediat în depresie

Articol de GSP miercuri, 07 decembrie 01:52

Oricât de optimiști și pozitivi am încerca să fim, există mereu anumite lucruri care ne întristează sau ne demoralizează.



Uneori realitatea e prea dură și de aceea preferăm să o subestimăm sau să o așezăm într-un ambalaj pozitiv. Totuși, există anumite lucruri reale care, cu siguranță, ne-ar întrista.

Iată câteva dintre ele:

  1. De fiecare dată când vă veți aminti un anumit moment din viața voastră, el se va distorsiona puțin. Niciodată nu vă veți mai aminti exact cum a fost.
  2. Cel puțin unul din zece apropiați ai tăi va muri până va împlini 40 de ani, conform statisticilor.
  3. Suntem la câțiva ani distanță de o furtună solară care va afecta tehnologia și căldura de pe pământ.
  4. Jumătate dintre doctori nu au fost printre primii 50% dintre studenții în timp ce urmăreau facultățile sau școlile de medicină.
  5. Prieteniile din liceu nu rezistă mai mult de cinci ani. Dacă încă mai știi pe cineva din această perioadă, faci parte dintr-un procent foarte mic de oameni. ”Cei mai buni ani din viață” nu înseamnă și prietenii de durată.
  6. O fetiță care era vocea unui personaj dintr-un desen animat "The Land Before Time" a fost ucisă cu brutalitate de tatăl ei deoarece acesta era gelos pe popularitatea ei. El și-a ucis și soția, pe urmă s-a sinucis.
  7. Există oameni care mor de foame în fiecare zi.
  8. Cercetătorii au descoperit cea mai veche formă de viață, cu o vârstă de 507 ani! Era vorba de o scoică încă vie, însă aceasta a murit în momentul în care oamenii i-au deschis cochilia.
  9. Un câine folosit pentru a căuta supraviețuitori după atentatele din 11 Septembrie a devenit depresiv după ce a văzut atât de multe cadavre.
  10. Chiar dacă ești cel mai sănătos om de pe pământ, poți muri în orice clipă din cauza unui anevrism.