Ele sunt celebritățile care au încasat cei mai mulți bani într-un singur an. Sumele sunt colosale

Sean Combs ► Foto: hepta.ro (Sean Combs ► Foto: hepta.ro)   Galerie foto (15)

Articol de GSP vineri, 16 iunie 09:54

Revista Forbes a realizat topul veniturile pe care celebritățile le-au încasat în perioada 2016-2017. Rapperul Sean Combs (47 de ani) este cel care a dat lovitura în ultimul an, încasând 130 de milioane de dolari din muzică, un parteneriat cu o companie producătoare de vodcă și vânzării unei treimi din linia sa vestimentară "Sean John".



Nici Beyonce (35 de ani) nu stă deloc rău la capitolul câștiguri, pentru că i-au intrat în conturi în ultimele 12 luni 105 milioane de dolari doar din muzică.

Locul trei îi revine unei scriitoare celebre, britanica J. K. Rowling (51 de ani), cu încasări de 95 de milioane de dolari, proveniți din vânzarea cărții "Harry Potter și copilul blestemat", dar și de filmul "Fantastic Beasts".

Pe poziţia a patra este clasat rapperului american Drake (30 de ani), care a reuşit să-şi dubleze veniturile în ultimul an, având 94 de milioane de dolari, în mare parte datorită turneului "Boy Meets World Tour" şi banilor încasaţi de la Apple, Sprite şi Nike.

Cum era de așteptat, starul lui Real Madrid, portughezul Cristiano Ronaldo, este şi el în top, cu 93 de milioane de dolari încasați.

 Ele sunt celebritățile care au încasat cei mai mulți bani într-un singur an. Sumele sunt colosale
Cristiano Ronaldo ► Foto: hepta.ro