Două fetiţe au cumpărat bomboane de la magazin. Mama lor a avut un şoc când le-a văzut!

Articol de GSP luni, 23 aprilie 10:38

O mamă a rămas consternată atunci când a văzut ce fel de dulciuri aveau fetele ei în vârstă de 7 și respectiv 12 ani. Acestea au fost la un magazin împreună cu mătușa și bunica lor, care le-au dat bani ca să-şi cumpere ce vor ele. Fetele au cumpărat au cumpărat o cutie de bomboane " Cherry", care erau în formă de... penis!



Când au ajuns acasă, mama lor a fost îngrozită să vadă ce bomboane au cumpărat fetele sale şi s-a dus la magazinul de unde au fost cumpărate pentru a cere explicaţii. "Fetele mele au crezut că sunt dulciuri nevinovate. Am fost revoltată când am văzut cu ce dulciuri au venit acasă", a declarat supărată mama copilelor. Cei de la magazinul " Lol" din Portsmouth nu i-au dat nicio explicaţie femeii şi nici nu au cerut scuze pentru produsele obscene vândute unor minore. "Femeia care lucra acolo a fost incredibil de rece față de mine când am întrebat-o cum a putut să vândă copiilor un produs atât de necorespunzător", a adăugat femeia.

Două fetiţe au cumpărat de la magazin bomboane. Mama lor a avut un şoc când le-a văzut!

Se pare că magazinul vinde jucării şi dulciuri pentru copii, dar şi chestii amuzante pentru adulţi precum cărți de joc Karma Sutra etc. După ce cazul a apărut în presă, dulciurile "Cherry" care erau în formă de penis au fost scoase din magazin, iar patronul magazinului a cerut scuze pentru acest incident.

 Două fetiţe au cumpărat de la magazin bomboane. Mama lor a avut un şoc când le-a văzut!